Михаела Филева: Скоро ще променя визията си

Чаровната изпълнителка беше гостува в предаването "Днес" заедно с новата си дуетна половинка Искрата

21.07.2016 | 14:17 Редактор: Мария Аладжова
Михаела Филева: Скоро ще променя визията си

В следващите минути ще ви разкажем историята на малката Изабела от Белица.  При Бела и Явор Гечев от фондация „4 лапи“ е колегата Асен Манасиев. 

„Надяваме се все по-малко животни да остават без дом“,сподели Явор Гечев от фондация „4 лапи“.

В минутите за здраве в ДНЕС Борислав Петров ще ни срещне с един от най-добрите български млади дерматолози - д-р Иван Богданов. Той ще  разкаже за модерните методи в лечението на някои особено неприятни кожни заболявания чрез климатология и фототерапия. 

Тя е една от най-харесваните изпълнителки в България. Красива, талантлива и усмихната, днес тя е в приятната компания на своята нова дуетна половинка в най-новото ѝ им парче. Те са Михаела Филева и Искрата и са специални мои гости в звездните минути на предаването. 

„С искрата работим много добре заедно. Лятото е изпълнено с музика и пътувания. С мен е и моето любимо куче, навсякъде“, разказа Михаела Филева.

Христо Ботев снима филм за Иван Вазов! Не, това не е шега. Режисьорът Искрен Красимиров, който изигра ролята на Войводата във възстановките на слизането на Ботевата чета на козлодуйския бряг, започва снимките за новия филм само след ден. Работното заглавие е „Българин да се наричам“. Повече ще научим от самия Искрен Красимиров, който е и автор на платформата „Незабравимата България“.

„Имаме амбиция да направим колкото можем повече филми за българската история“, разказа Искрен Красимиров

Той е млад и много симпатичен. Истинското му име е Михаил Митев. В родния си град Бургас е особено популярен. С годините всички фенове на хип-хоп музиката разбраха кой е той, заради успешните музикални проекти, с които се е захванал. За най-новите проекти и бързите рими ще си поговорим с изпълнителя, който нарича себе си с две букви, ЕФ ОУ. Заедно с него е режисьорът Виктор Антонов – Rikk.

“Чакам бебе, но не спирам с музиката“, сподели изпълнителят.