Орхан Мурад: Хората не слушат музиката, гледат само клиповете

Известният изпълнител и още интересни теми в предаването "Днес"

05.07.2016 | 14:07 Редактор: Тодор Петров
Орхан Мурад: Хората не слушат музиката, гледат само клиповете

От Константина Живова

В предаването "Днес" виждаме какви са продуктите, които предлагат търговците по пазарите. Каква е най-предпочитаната стока и годни ли са храните за консумация в горещините. Отговорите на тези въпроси от репортерите на място, Борислав Петров и Асен Манасиев.

Борили ли сте се някога с холестерола? Знаете ли какви са признаците и как да се предпазите? Колко често страдаме от този проблем и кога да се обърнем към специалисти? За всичко това говори кардиологът д-р Светлин Цонев.

"Холестеролът може да бъде наследствен. Децата също не са защитени", сподели кардиологът в предаването.

Той изпя едни от най-чувствените балади. "Обичам те още", "Хиляди слънца" и "Слънце мое" са част от песните, които помним до днес. Той е талантлив и винаги много позитивен. Той е легенда в музиката, която прави, той е Орхан Мурад.

"Хората вече не слушат музиката, те гледат само клиповете", каза певецът Орхан Мурад.


Те са млади и жадни за музика. Как тяхното парче даде заявка за летен хит разбираме от Насо и Ева, които говориха за новото си парче "И ме няма".

"Направихме песента с голямо желание. Радваме се, че тя е толкова харесвана и сме щастливи", разказаха двамата изпълнители, които снимаха гостуването си на живо и през телефон за всички фенове.

Да свириш на цигулка се изисква дарба, но и много постоянство, упоритост и труд.  Лия Петрова е младата и талантлива българска цигуларка, която спечели първа награда на конкурса "Карл Нилсен" тази година. 25-годишната българка достигна до финала на престижното състезание за цигулари в Дания след тежък подбор измежду 24-ма кандидати от целия свят. За успехите, магията на цигулката и мечтите, които се сбъдват, говорихме с нея, Лия Петрова.

"На 17 юли ще свиря на събитие, което е организирано от Пиер Карден, за мен е чест", сподели цигуларката.