Миглена Ангелова: Телевизията е най-голямата ми любов

Тази и още теми в предаването "Днес"

27.05.2016 | 13:12 Редактор: Луиза Божинова
Миглена Ангелова: Телевизията е най-голямата ми любов

Детето е сбъдната мечта

Как се дарява нов живот? Още през 2010 година няколко храбри момичета започват програма за репродуктивно донорство към Фондация "Искам бебе", а през 2014-та създават Фондацията "Майки за донорство" за да спрат опитите донорството у нас да стане платено и за да помогнат на колкото може повече семейства да имат свое дете. За мен е удоволствие да ви представя: Гергана Веселинова, която е на 29 години и мечтае за дете, а единственият й шанс е с донорска яйцеклетка. Стилияна Ангелиева, която има 3 деца, живее в Лондон и става представител на Фондацията във Великобритания и Мариела Куртева, председател на Фондация "Майки за донорство", също майка и дарител.

"Всяка майка може да се обърне към нас и ние ще направим всичко възможно, за да й помогнем", това сподели Мариела Куртева, председател на Фондация "Майки за донорство".

Спорт за по-добра кондиция

Лятото наближава и все повече започваме да се грижим за външния си вид. Къде бъркаме, когато спортуваме, как да стегнем тялото си по-бързо, как да се храним спрямо тренировките и кои са най-ефикасните упражнения, ще разберем от кондиционния треньор Емануил Кетенлиев, с който ще ни срещне сега Асен Манасиев.

Един от лесните начини да стегнем тялото е упражнението "планк". Вижте още полезни съвети от кондиционния треньор Емануил Кетенлиев.

Как да преборим целулита?

Почти всяка жена страда от един основен проблем. Целулита и борбата с неговото унищожаване. Този проблем е свързан с натрупването на мазнини в определени области на тялото – най-често на бедрата, хълбоците и ханша – свързано с набръчкана и с вид на "портокалова кора" кожа. Съществуват много объркващи послания за това какви са причините за появата на целулит и как можем да се справим с него. Ето защо битката с т. нар. „портокалова кожа“ понякога може да се окаже изключително трудна. За да ви помогнем ще ви покажем какво е нужно да направите. Борислав Петров ни даде ценни съвети как да се справим.

Миглена Ангелова - искрено и личнов в ДНЕС

Тя е едно от най-познатите телевизионни лица. Богатият й професионален опит я среща с много хора и различни техните различни истории. Нейната лична история също е специална. Телевизия, четири деца и четири развода, позитивизъм, с който зарежда хората и как след българския ефир, стигна чак до Китай. За всичко това и още нещо ще си поговорим със специалната ми гостенка в звездните минути, Миглена Ангелова.

"Ако трябва да избера между телевизията и голямата любов на мъж, категорично ще избера телевизията", сподели в откровен разговор телевизионната водеща Миглена Ангелова.

Златното момиче на българския бокс

Какво е да излезеш на ринга и да се биеш за световната купа по бокс за жени? Как една жена печели тази титла и колко и коства борбата за успеха, ще си поговорим именно с нея, Галина Колева, българката, която стана Европейски и Световен шампион по професионален бокс за жени.

"Искам да променя нещо в живота си. Мечтая да снимам кино", това сподели Галина Колева, Световен шампион по професионален бокс.

За съвременната датска литература

Един от най-значимите съвременни датски творци - Йенс Кристиан Грьондал, пристигна в България за премиерата на романа "Тишина през октомври”. Неговите майсторски, психологически романи са преведени в десетки страни по света. При него сега е Борислав Петров.