Кралят на френското диско LIFELIKE идва в София

Продуцентът на Discopolis ще е специален гост на афтър партито на Go Food & Drink Awards 2019

07.02.2019 | 15:31
Кралят на френското диско LIFELIKE идва в София

Тазгодишната церемония Go Food & Drink Awards за най-добрите барове и ресторанти в града ще е повече от грандиозна. Веднага след края на награждаването, когато емоциите на спечелили и подкрепящи ги ще са в своя пик, ще започне истинското парти.

В 22 часа на 15 февруари, петък, вратите на зала ДНК в НДК ще са широко отворени за всички фенове на медията и танците. По това време прожекторите от сцената ще преминат в диско режим и там ще се качи специалният гост за афтър партито – мосю Lifelike, един от най-запомнящите се френски dj-и от близкото минало.

Неговата звезда изгрява през 2005 година, когато счупи всички класации за електронна музика с великия хит Discopolis. Бързо цъкни линка на видеото тук, за да се сетиш, и сме сигурни, че веднага ще подскочиш от стола и ще дадеш Going на събитието.

По това време сингълът на Defected бе продаден в стотици хиляди копия и въртян във всички клубове по света от най-яките dj-и. Трака стана химн на едно цяло поколение. Имаме незабравими спомени от парчето и тук, когато без него не минаваше парти в добрите стари „Ялта“ и „Червило“. Артисти като Eric Prydz и Desyn Masiello го пускаха по два пъти и раздаваха целувки на екзалтираната публика. Впоследствие излязоха безброй ремикси, едити и дори преиздаване на Discopolis 2.0 десет години по-късно.

От този фурор франсето се възползва по най-добрия начин и оттогава не е спирал да обикаля световната сцена, за да споделя своя талант на продуцент и dj. Сетът му най-добре е описан от самите Daft Punk като  „секси линия между ню диско, ню уейв и фънк“.


С нескрит ентусиазъм и нетърпение очакваме неговата поява зад пулта в нощта на наградите. За звездната вечер и специалния гост на събитието Go Guide благодари за подкрепата на генералния си спонсор Stars Group.

Support artists: Vladislav Moustache Love, Stranger Synths ft. Paci 

Да повторим, за да запомним:
15 февруари, 22 часа, петък, ДНК на НДК – LIFELIKE (France)