Остават два дни до „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”

Човешките ресурси в ерата на дигитализацията

17.04.2018 | 12:46 Редактор: Меги Радева
Остават два дни до „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус”

На 19 април 2018 г. в хотел Маринела, зала София ще се проведе четвъртото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – Успехът на фокус” – целодневно бизнес събитие, организирано от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Инициативата се провежда под патронажа на Валери Симеонов – Заместник министър-председател по икономическата и демографската политика на Р България, с участието на Министъра на икономиката - Емил Караниколов и Заместник-министъра на труда и социлната политика – Росица Димитрова.

Форумът е разделен на три основни панела. 

За първи път 3D модел на човешка колония в космоса „УниСпейс” ще бъде показан на Икономическия Форум на „Компания на Годината – Успехът на фокус”. Пред гостите Иво Песев и Александър Георгиев, ще представят проекта и ще разкажат в детайли как чрез него ще бъде спасено човечеството. С проекта „УниСпейс” учениците от варненската математическа гимназия спечелиха 1-во място на Международния конкурс на НАСА. Иво и Александър ще споделят за мечтаните професии и какво е най-ценното качество, което трябва да притежава техният бъдещ работодател. Проектът „УниСпейс” ще бъде представен на Икономическия форум със съдействието на SAP. През май месец награденият екип от петима ученици е поканен да представи разработката си пред Конференцията за международно космическо развитие на НАСА и Американското космическо общество в Лос Анджелис.

На форумът е предвидено специално време за практически дискусии, неформално общуване и размяна на контакти. Основните цели на форума са да споделим добрите бизнес практики, да акцентираме върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и да поощрим предприемачеството.

По време на вечерната официална церемония за четвърта поредна година ще бъдат връчени отличия на компании и институции, положили адекватни усилия за своето развитие и просперитет в различни категории, сред които: Финансов сектор, FinTech, Индустрия, Медии, Застраховане, Образование, Строителство и архитектура, Здравеопазване, Високи технологии, Работодателска марка, Корпоративен работодател и други. 

Наградите се връчват за заслуги, свързани с: развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други.

Водещи на събитието ще бъдат актьорите Даниел Ангелов и Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите ще се погрижат известната народна певица Поли Паскова, ансамбъл „Чинари” и неповторитиме танцьори на Нешка Робева. 

Медийни партньори на тазгодишното издание са: телевизия България он ер, радио Витоша, радио Фокус, информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg.

Повече информация за събитието ще намерите тук: http://www.companyoftheyear.eu/