Tialoto.bg вече е с нов облик

Един от най-посещаваните лайфстайл сайтове съчетава уникален визуален почерк и обогатено съдържание

26.08.2019 | 10:11
Tialoto.bg вече е с нов облик

Tialoto.bg, един от най-посещаваните и предпочитани лайфстайл сайтове от всяка модерна и съвременна жена, вече е с различен облик. От август балансиран микс от нов дизайн и обогатено съдържание ще започне да се преплита и с много специални проекти, които ще изненадат читателите на Tialoto.bg и ще им дадат един нов, по-различен поглед върху всеки аспект от света на модерната жена.

Обновяването на Tialoto.bg е част от дългосрочната стратегия на Investor Media Group  да надгражда качественото съдържание на медиите си в полза на потребителите чрез внедряването на нови формати както по отношение на визуалния облик на нашите платформи, така и при използването на мултимедийни похвати за поднасяне на професионално подготвена, разнообразна и полезна информация. Приоритет за нас продължава да бъде успешната синергия между разнообразните ни медийни платформи, чрез които да можем да предложим на аудиторията обективен поглед над всяка част от обкръжаващия ни свят“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group.   

С редизайна си, водещият лайфстайл портал ще постави акцент върху три основни категории – „Мода“, „Красота“, „Здраве и тонус“. Чрез качествени статии и вълнуващи интервюта, обновеният Tialoto.bg ще предостави на аудиторията си почивка в забързания ден, съвети от доказани професионалисти, свежи идеи и досег до известни личности.

Вече 15 години Tialoto.bg се утвърди като един от любимите лайфстайл сайтове на дамите. Откриваме тенденциите заедно със съвременната жена, следим нейните интереси и се стремим да бъдем най-верен и полезен съветник, спътник и приятел. Съвсем естествена стъпка в развитието ни и в постоянното търсене на по-доброто е ребрандирането, с което ще отговорим на високите критерии и очаквания към нас от страна на читателите ни. Удоволствие е, че се развиваме благодарение на и заедно с една от най-големите медийни групи у нас Investor Media Group, от която сме част. Сега, с нова визия и разнообразни формати, нямаме друг избор освен да затвърдим челната си позиция и да направим следващата крачка към предоставяне на още по-разнообразно, полезно и качествено съдържание за всеки, независимо дали се намира в офиса или по пътя към ново приключение“, казва Криси Табачка, главен редактор на медията.

В рубриката, посветена на едно от най-космополитните изкуства, освен до последните модни тенденции и ревюта, съвсем скоро потребителите ще могат да се докоснат и до света на моделите, разгледан през една по-различна и не масова призма. Ексклузивната комбинация от видео съдържание, статии и интервюта, ще предостави интригуващи срещи с едни от най-красивите и успешни жени.

В новия облик на Tialoto.bg е отредена и специална тематична категория за едно от най-ценните притежания на всяка жена - нейната красота и менажирането й. В нея почитателките на бялата и декоративна козметика ще открият информация за последните формули, тенденции и дерматологични процедури, които спират времето и правят визията обаятелна.

Дамите, които се стремят към перфектна фигура, също ще намерят своето място благодарение на категорията „Здраве и тонус“. Освен съвети за хранене, почитателките на здравословния начин на живот ще получат ценни фитнес препоръки от професионални треньори. Като допълнение, в категорията „Арт“, Tialoto.bg ще представя и най-новите и модерни места, където градът се случва – с дизайна, чара, историите и героите им.