Каква е представата Ви за идеална лятна почивка? blog.bg

Мнения и коментари от blog.bg

11.08.2015 | 00:00
Каква е представата Ви за идеална лятна почивка? blog.bg

Блог БГ е предаването на телевизия Bulgaria On Air, обобщаващо независими мнения и коментари по важни теми от деня за България, Европа и света, събрани от блогърската платформа blog.bg

Миналата седмица, 3 - 9 август, обърнахме поглед към туристическия бранш и ви попитахме: Каква е представата ви за идеалната лятна почивка?

Ето и част от най-интересните коментари в блог.бг

joysii: Почивка в чужбина с приятели

sunny9: Идеалната почивка за мен, би била, ако съм си вкъщи със семейството и близките ми. Сутрин да се събуждам рано, да си направя кафе, да седна под някое дърво и да слушам как пее славейче от съседно дърво. Да се разхождам през деня, да се пека на слънце, да се видя с приятели. Много обичам планината, и искам да изляза, да повървя по зелената трева, да вдишвам дълбоко от планинския въздух. Да се любувам на планините, и да се излегна на някоя полянка, сред билки и цветя. Вечерта да се прибера. И да се съберем цялото семейство на трапезата, да е весело, вкусно и семейно. И на следващия ден да се събудя с усмивка и доволна,че съм жива и си почивам.

varg1: Аз ще ви кажа как се почива в елитен курорт само за 6 лева на ден. Най-напред трябва да имаш карта за градски автобус,а моята например важи за всички градове в България и струва 1 лева на година. Най-добре си носете храна от самият град,защото в курорта цените са поне 3 пъти по-големи. Разхождате се денем,а нощем спите на матрака за масаж поставен на маса на нудисткия плаж,където е много спокойно.Пък ако намерите из храстите някакви изтървани кинти най-добре. И никога не отивайте на почивка с непознати хора. Могат да ви развалят целият кеф. Въобще с много фантазия трябва да се подхожда към всяко едно нещо в живота. Не рядко хора отиват лятото на планина, а зимата на море. Колкото до чужбина има достатъчно безброй красиви места в България и преди да ги посетите тях не мърдайте никъде.

И тази седмица,10 - 16 август,  ви питаме отново : Каква е представата ви за идеалната лятна почивка?

Споделeте вашите мнения  по темата и през тази отпускарска седмица.

Очакваме вашите мнения на www.blog.bg