Какво стои зад напрежението в Орландовци? blog.bg

Мнения от blog.bg

22.06.2015 | 12:31
Какво стои зад напрежението в Орландовци? blog.bg

Блог БГ е предаването на телевизия Bulgaria On Air, обобщаващо независими мнения и коментари по важни теми от деня за България, Европа и света, събрани от блогърската платформа blog.bg

След село Гърмен, напрежение се породи и в столичния квартал Орландовци. През последните дни имаше инцидент и в автобус на градския транспорт в София. Това стана повод и да потърсим Вашето мнение от 15 до 21 юни по темата: Орландовци - според вас е „битов инцидент”, „идват избори” или нещо друго?

appen13: Случващото се в кв.Орландовци, с. Гърмен, анти-феодалния бунт в Катуница срещу циганския "цар" Киро и десетките публични самозапалвания са най-категоричните знаци за ужасяващата мизерия и абсолютната липса на каквато и да е, социално-икономическа, демографска, и политическа перспектива в евро-германското окупационно гау"България" !!!

josarian: Просто използват отчайващата мизерия и умишлено предизвиканата деградация на огромна част от обществото, за да катурнат каруцата. Това са сценарии писани зад Десарско - Кагебейските стени на Мордор.

 varg1:  Нито е битов инцидент, тъй като засяга цялото общество, нито е заради изборите, тъй като те са много далеч.Нормално е следкато 25 години една част от населението е толерирана по всевъзможни начини,като част от биологичният геноцид над по-голямата част от населението, в един момент да стане ясно,че държавата това са хората,а не бездействащите държавни институции.

slavimirgenchev1953: Исторически нещата стоят така:имало в България 20-30 хил. цигани, голяма част от които били катунари. Идва на власт другариатът, разваля им катуните и ги пуска сред българите, за да прави от всички нови социалистически хора. Но българите станаха само много странни хора, а циганите станаха много повече. Като бройка. Митът, че е имало тогава работа за всички, не издържа, защото БГ икономиката бе идеологическа, т.е. измислена, и работа за всички означаваше скрита безработица. Като рухна тая система, срина се и "работата". И тогава дойде ред на криворазбраната демокрация, която защитава правата и свободите на лентяите и крадците.

danailvdimitrov: Когато някой не иска да въведе ред в собствената си държава - друг му въвежда такъв!

Тази седмица 22 - 28 юни Ви питаме: след като кметът на Ботевград беше отведен принудително за прокурорска проверка, а на Общинския съвет в Павел баня баха прекратени предсрочно правомощията, което е прецедент в най-новата ни история, кои според Вас са най-сериозните проблеми на местната власт у нас.

Очакваме ви на blog.bg.