Водещата на "Фамилно" Джуджи: Имам любовна връзка с камерата!

Интервю на Деляна Маринова за Dnes.bg

16.04.2018 | 12:20 Редактор: Меги Радева
Водещата на

Деляна Маринова - Джуджи, водеща на "Фамилно", разказа пред Dnes.bg за първите си стъпки в телевизията. 

Повечето вероятно я познават като Джуджи, малцина са тези, които знаят, че името й е Деляна Маринова. Със сигурност обаче телевизията я направи известна. В момента тя е водеща в "ОколоСВЕТСКО" по Bulgaria ON AIR заедно с Константина Живова и Бойка Делиева.

Наред с участието си в това предаване, от 14 април, Джуджи приема ново предизвикателство - сяда на стола на водещия във "Фамилно", което се излъчва по националната телевизия всеки уикенд. За преди и сега - настоящото си представяне на малкия екран, стремежа си към телевизията и началото, когато се занимава с търговия и случайно попада в обкръжениeто на покойния Владимир Грашнов, Джуджи разказва пред Dnes.bg.

"Дори не приемам "Фамилно" като предизвикателство, а като поредно стъпало в телевизионната си кариера - категорична е тя. - Не се поколебах и приех предложението. Но аз съм от тези хора, които обичат да излизат от зоната си на комфорт. Смятам и, че като ти кацне една птичка на рамото, не трябва да я изпускаш. А и по принцип взимам бързо решения."

"Фамилно" е предаване, ориентирано към семейството, което има грижата да информира, освен да забавлява и да показва личности, които не са експлоатирани много в публичното пространство. Това като цяло е сред най-добрите качества на телевизия Bulgaria ON AIR, смята водещата, която издава в аванс кой гостува в една от любимите й рубрики, където се среща с потомци на велики български фамилии. Срещите си с хора като пра-пра внука на Райна Княгиня и с Явора Стоилова - пра-пра племенница на Пейо Яворов, нарича обогатяващи, които носят историята в себе си.

Първи стъпки в телевизията

Димитър Цонев е човекът, който я кани в "В неделя със..." - предаване по БНТ. "Той знаеше, че искам да се занимавам с телевизия. Покани ме да правя рубриката - "Забавни заглавия от вестници". Предаването беше направено по италиански модел. Тъкмо се докоснах до нещо, което ме вълнува, и през 2008-ма ангажиментът ми приключи" - споделя тя малко известен факт за себе си.

Следващата й стъпка е "На кафе", което стартира една година по-късно, след като форматът е бил в 5-годишна пауза. С Гала вече се познавали по онова време. Следва рубриката "Сексът и кафето", където Джуджи се изявява заедно с водещата, Ина Николова и Кремена Халваджиян. Предаването търпи реформи и тя с него, докато продължава към следващото предизвикателство.

"Явно съм имала голям мерак за телевизия" - откровена е Джуджи, която и сега продължава да търси и разказва най-любопитните истории в "ОколоСВЕТСКО" и "Фамилно". 

Цялото интервю прочетете в Dnes.bg