"България Ер" и Airberlin свързват София и Берлин с нов дневен полет

Две дневни опции за пътниците благодарение на codeshare споразумението между двете авиокомпании

27.05.2016 | 10:22 Редактор: Луиза Божинова

"България Ер" и Airberlin добавиха нов полет между София и Берлин, който тръгва от Летище София всеки ден в 19:00 ч. и пристига в Берлин -Тегел в 20:15 ч. Обратният полет тръгва от немската столица в 15:05 ч. и достига в София в 18:15 ч.

 В допълнение и ранният сутрешен полет на "България Ер" е на разположение за пътници от България. От codeshare полетите могат да се възползват най-вече бизнес пътници, тъй като те могат да летят за Берлин сутринта с "България Ер" и да тръгнат обратно вечерта с Air Berlin.

Полетите на "България Ер” между София и Варна могат да бъдат резервирани като codeshare полети.

Полетите на "България Ер” и Airberlin са много добре свързани с мрежата от маршрути на Airberlin чрез основното летище на немската авиокомпания в Берлин.

Пътниците могат да избират между различни възможности за полети с удобни връзки в Берлин. Например скандинавските дестинации като Копенхаген, Стокхолм, Гьотеборг и Хелзинки са достъпни само с една "спирка". Във вътрешността на Германия са свързани също така и Франкфурт, Щутгарт, Нюрнберг, Саарбрюкен и Карлсруе/Баден-Баден.

Чрез сутрешния полет на "България Ер” пътниците от София достигат полетите на дълги разстояния на Airberlin от Берлин-Тегел към Ню Йорк и Чикаго. Маями и Варадеро също предстои да бъдат свързани през зимата.

Полетите на дълги разстояния на Airberlin в бизнес, както и в икономична класа, осигуряват много комфорт за приятния престой на пътниците.


За "България Ер"

 

"България Ер" е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на самолетите.

Авиокомпанията извършва редовни полети от София, Варна и Бургас до 28 основни града в Европа и Близкия Изток, а също така чартърни и бизнес полети по заявка до над 100 дестинации. Заедно със своите партньори,
"България Ер" предлага на клиентите си възможност за пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

"България Ер" е авиокомпания, известна със своите традиции. Към това днес се добавя непрестанният стремеж към предлагане на още по-качествени услуги, предоставяни чрез нови, сигурни и комфортни самолети.