Аилита Литева - посланик на Американски университет в България

01.11.2016 | 11:40

Аилита Литева, търговски и маркетинг директор на Ауто Бавария разказва история на успеха, която преминава през образование. Тя е завършила EMBA програмата на Американския университет, а за успешната си кариера споделя пред Доника Ризова в Медиите ON AIR.

Литева призова младите хора да се включат в инициативата на АУБГ и Bulgaria ON AIR и да спечелят две частични стипендии (50%), всяка на стойност 6000 евро, за обучение в ЕМВА програмата на университета. Срокът е 12 ноември. Още подробности >> https://www.aubg.edu/bulgaria-on-air-scholarship.

Победителите ще бъдат обявени на конференцията "Образование и бизнес - устойчиви общности" на 21 ноември в София. Регистрирайте се на http://www.edu-business.info

 

 

 

Американски университет в България (АУБГ) и национална телевизия Bulgaria ON AIR организират конкурс за EMBA стипендия. Лидери с вдъхновение за позитивна промяна ще имат възможност да спечелят две частични стипендии (50%), всяка на стойност 6000 евро, за обучение в ЕМВА програмата на АУБГ.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/press/2016-10-12/amerikanski-universitet-v-balgariya-i-bulgaria-on-air-tarsyat-lideri-s-vdahnovenie-za-pozitivna-promyana