България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Катето Евро издаде книга за храната и живота

Освен вкусни рецепти, между страниците на книгата почитателите на актрисата ще могат да открият и интересни неща за личния и професионалния ѝ път

21.07.2017 | 11:11 Редактор: Мария Аладжова
Катето Евро издаде книга за храната и живота

Любимката на много българи Катерина Евро представи своята първа книга "Тетрадка за рецепти и спомени". В нея има вкусна храна, много спомени, забавни моменти и разказ за истинско приятелство и любов.

Освен, че пее приятно и играе страхотно, Катето Евро може и да готви. Меко казано. Прави го с размаха на професионален готвач и с любовта на един истински любител на кулинарните изкушения. Доказателството за това и още нещо е в нейната книга.

"Освен рецептите, които са една много малка част от тези, които знам и които мога да приготвям, ще видим и снимки, които не са публикувани никога, от филми, в които съм участвала. Спомени за моето семейство, разкази за актьори, за хора, с които съм работила, които вече дори не са сред нас - за Велко Кънев, за Рангел Вълчанов - много хора, с които съм имала много приятелски отношения и работни. Хората ще ме видят в една друга светлина - тази на семейството, на приятелите, на домашния уют", разказа в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR актрисата.

И добави - любовта и храната винаги вървят ръка за ръка.

Вижте още във интервюто на Борислав Петров.