Катето Евро: След 4 години подготовка издавам моя готварска книга. Щастлива съм!

01.09.2016 | 16:11 Редактор: Мария Аладжова
Катето Евро: След 4 години подготовка издавам моя готварска книга. Щастлива съм!

Всеки делничен ден ви представяме светските новини. Разказваме ви какво се случва около световните и нашите звезди. Днес отново сме с колегата Диана Костова в студиото и отново сме ви подготвили няколко пикантни и любопитни истории около звездите.

Влязохме в месец септември и вероятно много от нас вече усещат леката депресия от отминаващото лято, залязващия отпускарски сезон и идващите със пълна сила работни, а и учебни, дни. Именно за това днес сме поканили психолога Надежда Милева, която ще ми помогне да се справим с депресията след отпуска и ще ни каже как по лесно да се адаптираме към завръщането към работното ни ежедневие.

„Когато се върнете на работа първите пет минути не правете нищо. Кажете си, че няма да свършите абсолютно нищо. След няколко минути сами ще започнете да действате“, разказа психологът Надежда Милева.

Преди два дни група Остава отбелязаха 24-години на сцената с голям концерт на открито. Феновете им се радваха както на старите и добре познати парчета, така и новите хитове от последния им албум. Поканихме в студиото днес Свилен Ноев за да ни разкаже за своят път както в музиката така и в живота и за тръните и победите през тези 24 години на сцената като вокалист на група Остава.

„Синът ми е моето мерило за добри парчета. Понякога му засвирвам без да очаква и гледам неговите реакции. Така разбирам дали парчето става“, сподели вокалистът на група „Остава“ Свилен.

Днес една от любимите ни български актриси – Катето Евро празнува своя рожден ден. За да и честитим сега ще я включим на живо по телефона за да чуем подготвя ли се и да и изкажем пожеланията си лично.

„Денят ми започна с поздрави от снощи. Довечера очаквам около петдесет близки приятелки. Щастлива съм. На 60 години толкова хора ме обичат. След 4 години подготовка скоро предстои да издам моя готварска книга, с рецепти, снимки и спомени.“, разказа актрисата Катето Евро.