Френският хореограф Ювал Пик: Нямам нужда от музика, за да танцувам!

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

13.10.2016 | 14:49 Редактор: Луиза Божинова
Френският хореограф Ювал Пик: Нямам нужда от музика, за да танцувам!

Женският сайт Az-jenata.bg стартира нова кулинарна видео рубрика "РъкоХВАТКИ с Толик". Всяка седмица там ще бъдат представена по една лесна, вкусна и бърза видео рецепта. Хватките в готвенето ще показва Анатолий Попов– маркетинг и пиар специалист и страстен кулинар. Той обича испанската кухня и може да научи всеки човек да готви добре, без това да му отнема време. Затова днес освен, че ще ви срещнем с него, лично той ще ни сготви вкусотии, които да приготвите вкъщи.

Как жени психотерапевти разработват алгоритъм в помощ на мъжете как да разбират по-добре жените, как да подходят, да накарат една жена да се усмихне, да я поканят на среща, да я впечатлят. Дават обратна връзка за това, какво искат жените, какво ги вълнува, как един мъж да ги привлече и как да бъде избиран пред останалите мъже. Алгоритъм за успешни мъже ще бъде и темата на днешния разговор заедно с психотерапевтите Димитрина Митрева и Виолета Загорова.

"Мъжете трябва да се научат да бъдат джентълмени. Поставяме ги в различни ситуации. Важно е една жена да се чувства желана и да вижда, че дори малък жест означава внимание."

Прочутият френски хореограф Ювал Пик застана пред камерите на ДНЕС малко преди да представи новия си спектакъл "Електрически приятели“ в Пловдив. С него разговаря Валерия Цветанова. 

"Всичко може да ме накара да танцувам, нямам нужда от музика, за да го правя", сподели  Ювал Пик.

Сега ще ви срещнем с автор на ръчно изработени бижута. Какво е актуално да носим и има ли как да си направим бижу вкъщи ще разберем от дизайнера Мария Дончева.

"Естествените материали са хит сред бижутата. Дърво, кожа, пера са едни от предпочитаните", сподели дизайнерката Марич Дончева.

За поредна година форумът "ARENA OF BEAUTY" ще събере на едно място последните новости в грижата за красотата и здравето. Какво ще ни предложи най-голямото специализирано изложение за красота у нас и коя е „тъмната страна на френския маникюр“ ще научим сега от моите гости.