Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Стефан Вълдобрев: Намерих себе си и усещам силата от това

"По-добър и по-честен съм", призна в студиото на Bulgaria ON AIR музикантът

23.06.2016 | 20:22 Редактор: Тодор Петров
Стефан Вълдобрев: Намерих себе си и усещам силата от това

Актьорът и музикант Стефан Вълдобрев бе гост в Денят ON AIR, където представи новия си албум с група "Обичайните заподозрени". Той е озаглавен "Десет и половина", а изпълнителят обясни символиката на името:

"Имахме готови едва 4-5 парчета, когато ми поискаха заглавие на албума. Казах им, "Това е половин албум, кръстете го 10 и половина", тъй като той трябва да е единайсети, но не беше изцяло готов."

Стефан Вълдобрев призна, че отдалечаването от музиката и отдаването му на киното, са му помогнали да намери себе си. 

"Намерих себе си и усещам силата от това нещо. Чувствам се много по-концентриран. Чувствам се много по-добър, по-честен съм. Научих се, че трябва да бъдеш честен и да бъдеш себе си. Преди имах образ, който до известна стрепен не бях точно аз", коментира Вълдобрев в студиото на Bulgaria ON AIR.

Артистът е повече от доволен от новите песни и изявите на "Обичайните заподозрени", като подчерта, че всички се намират в много добра форма.

"Направихме един от най-добрите си концерти, усетихме го и ние, казаха го и хората. Получи се така от дългото очакване на нова продукция. Минаха много години от албум с песни. С "Oбичайните заподозрени" вече сме в много добра форма, стиковани сме. Имахме и много хубава хореография с добра визия", обясни Вълдобрев.

Той посочи, че е повече от забавно в техния екип и предложи да се сложи камера, която да излъчва на живо работата на групата. "Не можем да се съберем никога навреме. Само веднъж се случи и много се притеснихме, че нещо не е наред. Казахме си, че това не е нормално и се притеснявахме дали репетицията ще мине нормално", смее се музикантът.