С песен на уста Митьо Пищова и Радо Шишарката се регистрираха в ЦИК

Шоуменът и певецът очакват да спечелят 6% от вота на президентските избори

19.09.2016 | 19:05 Редактор: Тодор Петров
С песен на уста Митьо Пищова и Радо Шишарката се регистрираха в ЦИК

Димитър Маринов – Пищова и Радослав Петров – Шишарката се регистрираха за президентските избори. Двамата внесоха в ЦИК 5000 подписа, събрани от поддръжниците им. За целите на кандидат-президентите разказват Иван Иванов и оператора Иван Ставрев.

Със скромни амбиции, със скромен антураж и звездно закъснение от 15 минути, кандидат-президентската двойка Митьо Пищова и Радо Шишарката пристигнаха в ЦИК, за да се регистрират за изборите. Вярват, че на първи тур ще спечелят 6%. 

"Селата са мойте. Там ще има кебапчета, монтанска музика. Той ще пее, Сашка Васева, Сашо Роман", каза кандидат-президентът Димитър Маринов - Пищова.

Пищова и Шишарката ще работят в помощ на пенсионерите, сираците, трудно подвижните хора. В международен план двойката ще се бори срещу бежанската вълна.

На въпрос има ли нужда България от единна Европа, Радо Шишарката отговори: Имаме нужда, защото няма вариант по друг начин да се включим в Шенген и да минаваме границите.

"Е, това е доста сериозно. Аз скоро бях в Белене, имаше панаир. Хората страшно много се вълнуват и за тях е голямо желание това да се случи", коментира Шишарката по темата АЕЦ "Белене".

Кандидат-президентът Митьо Пищова следи кампанията и отвъд океана. Дори си има и фаворит. 

"Бил Клинтън ще бъде новият американски президент. Защо Димитър Маринов – Пищова да не бъде новия български президент?", категоричен е Пищова.

Ако не стигнат до балотаж, Пищова и Шишарката ще подкрепят кандидат-президентската двойка с най-голям резултат. Очакват това да се случи и с тях, ако стигнат до втори тур.

Запитани от кого ще очакват подкрепа, те отговориха: От доста хора. Най-вече от тигрите. Тигрите най-много.

С анцунг, по подобие на Фидел Кастро и Уго Чавес, Митьо Пищова се регистрира в ЦИК. Въпреки влошеното си здравословно състояние, решил да се впусне в изборите, тъй като Бог му се явил и казал да участва в тях.