Ремонтите в ключови пътни булеварди в столицата продължават

Движението по бул. Ал.Малинов между Цариградско шосе и бул. Акад. Андрей Сахаров се извършва в източното платно

21.07.2015 | 13:31 Редактор: Мариета Иванова
Ремонтите в ключови пътни булеварди в столицата продължават

Движението по бул. Александър Малинов остава усложнено заради продължаващите ремонти. След приключване на пътната рехабилитация на източното платно по булеварда  между бул. "Цариградско шосе" и бул. "Акад. Андрей Сахаров", от 21 юли започна ремонт на западното платно. Работата ще продължи до 31 юли, като за периода от 10 дни се забранява движението на пътни превозни средства по западното пътно платно в посочения участък.

Изместват се съществуващите спирки "ХМС" с код 2318 и "бл.43, жк Младост" с код 0217 на бул. "Ал.Малинов" в разделителна ивица срещу съществуващите спирки за горепосоченото време.

По-рано днес пред БНТ кметът на столицата Йорданка Фандъкова посочи, че 50% от работата по основните трасета и ленти по  бул. „Цариградско шосе” са изпълнени.  И по този начин в началото на месец септември би следвало да приключат ремонтните дейности по основните трасета. В началото на септември се очаква да приключи и ремонтът на кръговото около Руски паметник, след което започва работата по  бул. “Витоша” от НДК до “Южния парк”.