Продължава ремонтът на бул. Цариградско шосе

Графикът на строителните дейности е разработен при благоприятни атмосферни условия

29.06.2015 | 15:28 Редактор: Ирина Георгиева
Продължава ремонтът на бул. Цариградско шосе

В участъка от надлеза над бул. "Ал. Малинов" до моста над бул. ”Копенхаген" екипи на фирма Трейс полагат асфалтобетон и работят по изграждане на разделителна ивица и монтаж на еластична ограда в южното платно, съобщава Столична община. 

В пътния участък от Моста над река Искър до Околовръстен път - по Северно платно се извършва изкоп на тротоари, монтаж на бордюри, платната се фрезоват и почистват. 

При надлеза по бул. "Цариградско шосе" над река Искър и транспортен подлез до него по посока бетонов възел – северно платно се изгражда кофраж и армировка на транспортния полез и се полага бетон в горната конструкция на съоръжението.

Продължават дейностите по саниране на транспортния тунел на алея "Яворов" с демонтаж на старите тротоарни плочи и полагане на нови. 

В северното платно на участъка от ул. "Алфред Нобел" до бул. "Г. М . Димитров" - Северно платно се демонтират част от мантинелите. 

Работата на екипите по тези дейности се осъществява при удължен работен ден. 

Графикът на строителните дейности е разработен при благоприятни атмосферни условия, които да позволяват изпълнението на тези видове работи.