Авиошоу

Поредица за авиация, технологии и най-влиятелните личности от авиоиндустрията.
www.facebook.com/AirshowONAIR

email: airshow@bulgariaonair.bg
 

Водещ: Александър Богоявленски
Режисьор: Стефан Милов
Изп. продуцент: Силвия Грозева
Събота: 15,30.

Авиошоу: 10 години от концесията на летищата във Варна и Бургас

Е86 (19 ноември 2016) - Стремително развитие на летищата във Варна и Бургас под управлението на Fraport, 22% ръст на пътниците само през 2016
Публикувана:

В този епизод на Авиошоу Александър Богоявленски разказва за морските летища на България - Варна и Бургас по повод десетата годишнина откакто компанията Фрапорт-Туин Старт е оператор на двете аерогари.

Още по темата

 

През 2016 двете летища успяха да задминат по темпове на растеж всички останали летища, управлявани от немската компания, която ръководи летището във Франфрут - едно от най-големите в света.

С почти 22% ръст на пътникопотока на годишна база, Варна и Бургас изпреварварт дори Хайнан в Китай, където е най-бързо развиващият се регион за авиоиндустрията въобще. Растежът там е с “едва” 15%.

В епизод 86 на Авиошоу от 19 ноември 2016 ще чуете ексклузивното интервю на Улрих Хеппе, директор на Fraport Twin Star за плановете за растеж на компанията и сътрудничеството с бизнеса и общините.

Ще чуете и прогнозите на директорите на летищата във Варна - Димитър Костадинов и Бургас - Георги Чепилски за следващия сезон.

Гледайте целия епизод във видеото.

 

Коментари ( 0 )