Авиошоу

Събота от 15:30 часа
още

Авиошоу: Премиерата на GripenE

Ленард Синдал, директор на SAAB Group и тестовите пилоти Ханс Ейнард и Андреа Бранстьом и посланикът на България Светлан Стоев

23.05.2016 | 01:00
Авиошоу: Премиерата на GripenE

В този епизод на предаването за авиация и аерокосмическа индустрия "Авиошоу" с Александър Богоявленски от 22 май 2016 гледайте ексклузивните интервюта с вицепрезидента на Gripen и пилоти-изпитатели в компанията. Екипът на предаването снима в Линкьопинг, Швеция представянето на новия Gripen E.

"Авиошоу" на Bulgaria ON AIR бе единствената българска медия, поканена на събитието.

В епизода ще видите още:

Ленард Синдал, заместник-главен изпълнителен директор и старши вицепрезидент на SAAB Group за новите възможности с новия GripenЕ, включително технологии и нови потенциални клиенти и страни.

"Трябва да чуем изискванията на правителството ви. Предполагам, че имат по-скоро спешна нужна за доставка, а ние можем около 18 месеца да доставим Gripen CD, който според мен е много добре доказал се продукт, който би служил изключително добре на България дълги години.
Има възможности да споделим разходите в поддръжката - съпорт и мейнтенанс със съседните страни. В Унгария и Чехия имат много опит от Gripen, който България би могла да използва, също и от шведските военновъздушни сили.
Виждаме големи възможности за Gripen в Централна Европа - за България и другите страни в региона", казва Синдал.

Чуйте интервюто на главния тестов пилот на Gripen Ханс Ейнард, в което посочва приликите и разликите на Gripen от другите самолети, с които е летял досега и мнението и на още един тестов пилот от компанията, Андреа Бранстьом.

Ще научите и какво каза посланикът на България в Швеция Светлан Стоев за търговските връзки между двете страни.

Гледайте епизода във видеото.

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
bobihot@yahoo.com
преди 7 години