България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Основната задача пред БСП - спечелването на местните избори

Атаката срещу нас повиши концентрацията си, заяви Атанас Зафиров

17.06.2019 | 08:47 Редактор: Юлия Христова
Основната задача пред БСП - спечелването на местните избори

Основната задачата пред БСП сега е спечелването на местните избори, като трябва внимателно да се борави с категории за спечелили и загубили, предвид ниската избирателна активност. Това стана ясно в "България сутрин" от думите на члена на Изпълнителното бюро на БСП Атанас Зафиров. 

"Атаката, която върви срещу БСП, повиши концентрацията си през последните 2 седмици, но не допуснахме сценарият, който беше планиран срещу нас да се случи", посочи той.  

Когато е имало спорове в БСП, те са били на идеологическа основа, но не са създавали проблеми вътре в партията, уточни той. На вчерашния конгрес на партията близо 600 от делегатите потвърдили решението на Корнелия Нинова за оттегляне на оставката ѝ като лидер на БСП, което потвърждавало, че конфликт в партията няма.

"Вчера показахме, че БСП е жива. Добре е хората, които се упражняваха върху гърба ни, да преосмислят поведението си", посочи още Зафиров пред Bulgaria ON AIR.  

Атаката със субсидиите също била част от сценария с атаката срещу БСП, смята той и допълни, чe на изминалите евроизбори няма губещ, защото хората не са пожелали да излязат да гласуват. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК