България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Как "Цирк де ла Люлин" завладя сърцата на малки и големи

Към момента академията се развива успешно, споделиха Луиза Душкова и Филип Хараланов пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Още по темата

 

Преди около година една от малкото циркови академии у нас отвори врати. "Цирк де ла Люлин" привлича вниманието на хора от всички възрасти. Дуетна акробатика и поддръжки, въздушна акробатика, жонглиране и контактно жонглиране, визуална манипулация, пой, стаф и огнени предмети, магия и история на магията, еквилибристика – стойка на ръце са само част от това, до което могат да се докоснат зрителите.

"Когато отворихме "Цирк де ла Люлин" интересът беше доста голям. Към момента академията върви доста добре, имаме гости и от чужбина. През последните години аз самата пътувам много и се старая да пренеса нещо по-иновативно в сферата и у нас", сподели в студиото на "България сутрин" Луиза Душкова от Академията.

Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и утвърдени в професията си артисти като Андрей Михов, който е един от най-добрите съвременни магьосници на България, Вероника Братанова, носителка на множество международни награди, професионален джаз и балет артист, Диего Контрерас - професионален цирков артист, сертифициран от най-добрите циркови училища в Европа и много други.

Екипът на "Цирк де ла Люлин" организира циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични партита, курсове за деца, циркови работилници. 

"Интересът на младите почитатели се грабва чрез директна комуникация. Стараем се да им казваме истината за изкуството и да го представяме по иновативен начин", допълни Филип Хараланов от "Цирк де ла Люлин".

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

 

Коментари ( 0 )