България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Скърцам със зъби" на Милена Цанова - сантиментална и много лична

Изпълнителката представи първата си самостоятелна песен
Публикувана: От:

Още по темата

 

Между 3 и 10% от световното население страда от бруксизъм - скърцане със зъби, което науката все още не може категорично да обясни. Не се знае защо хората започват да търкат горния и долния си ред зъби, но се знае, че силата на притискане между двете челюсти по време на скърцане е от 150 до 180 кг, което е  шест пъти по-силно, отколкото при хранене.

Сантиментална, много лична и специална е първата самостоятелна песен на Милена Цанова - наречена "Скърцам със зъби". 

"Аз наистина скърцах със зъби, но това не е бруксизъм. Цялата челюст започва да те боли и ставаш деспотичен човек", сподели певицата в "България сутрин".

"Всеки си има собствен биологичен часовник, имах нужда да узрея до момента, в който съм написала тази песен и мога да кажа: Искам да я споделя със света и да ме накара да се чувствам добре. Изключително щастлива съм, че тази песен вече е реалност. След всичките формати, активната част от моя музикален път, малко или много се затворих", разкри Милена Цанова. 

Целият процес по направата на песента ѝ е отнел 7 месеца. Изпълнителката смята, че много време е била в летаргия и собствена самота. Била е и с човек, който я е карал да се чувства самотна. 

"Хората в днешно време много рядко се разбират. Никой не слуша за разбиране, всеки иска да си каже неговото. Интелектуалният потенциал на хората е слязъл твърде ниско. Никога не си позволявайте някой да ви отдалечи от мечтите ви и бягайте от самотата", коментира певицата пред Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )