България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Цвети Радойчева и още 19 изпълнители ще се борят за победа в третия BG Music Festival

Кандидатите ще се конкурират в три отделни категории - поп, рок, хип-хоп и R&B
Публикувана: От:

Още по темата

 

Цвети Радойчева и още 19 изпълнители ще направят две юнски вечери в Летния театър на Сандански незабравими. За трета поредна годинa BG Music Festival ще събере на едно място едни от най-големите музикални звезди на България.

Общо 20 песни от кандидатствалите 154 ще се борят за победа в третото издание на най-успешния фестивал за нова авторска музика. Националният форум ще се проведе на 7 и 8 юни.

"В тазгодишното издание на фестивала кандидатите ще се конкурират в три отделни категории - поп, рок, хип-хоп и R&B. Първите награди във всяка от трите категории ще бъдат определени на база оценките на фестивалното жури, изградено от доказани авторитети в музикално-развлекателната индустрия", сподели пред Bulgaria ON AIR директорът на фестивала Денис Касъмов.

За втора поредна година ще има награда на участниците. Всеки от тях ще има възможност да даде своя глас за един от останалите, независимо от категорията, като няма право да гласува за себе си.

Освен тях ще бъдат връчени и останалите специални награди - на журналистическото жури, на телевизионните зрители, на публиката в Летния театър и на кмета и Община Сандански.

"Поп музиката е моята категория. Това е музиката, която нося в сърцето си, тя трябва да има послание и хубав текст", каза талантливата изпълнителка Цвети Радойчева в студиото на "България сутрин".

След големия успех през последните две години, в третото издание на BG Music Festival отново ще ни радват едни от най-обичаните имена от родната музикална сцена.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Коментари ( 0 )