България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Лятно, свежо и с послание: Графа и NDOE представиха "Кеш"

Парите не са най-важното нещо, припомниха двамата изпълнители

17.05.2019 | 10:20 Редактор: Тодор Петров
Лятно, свежо и с послание: Графа и NDOE представиха

Поп звездата Владимир Ампов - Графа и рапърът Георги Касабов - NDOE представиха в "България сутрин" новата си песен - "Кеш". Парчето е лятно и свежо, което отправя послание, че парите не са най-важното нещо. Видеото към песента е заснет в Костинброд,а нвго участват влогъри, инфуелнсъри и актьори.

"Тази песен е една метафора, но и нещо, което се случва на всеки един от нас. Живеем във време, в което все повече стиловете се смесват и се създават нови. Целта ни беше да се направи нещо по-интересно - има аржентинска, дори френска жилка в тази мелодийка", сподели Влади Ампов.

"Може само днес да няма кеш, утре си има", сподели с усмивка NDOE.

"Имахме допирни точки покрай музиката. Успяхме да се поопознаем и в един момент той ми звънна и каза "Искаш ли да направим песен заедно?". Стана нещо интересно. Голямо съчетание от стилове, което води до нещо ново", каза още рапърът пред Bulgaria ON AIR.

Стана ясно още, че на 10 юни трябва да излезе новият албум на Графа - "Страничен наблюдател". Нов албум подготвя и NDOE, който се очаква да се появи на пазара през есента. На двамата изпълнители им предстоят редица летни участия, а през октомври и турне из страната.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК