България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ева Пармакова и Фабрицио Паризи с ново лятно парче

Проектът "Тell Мe Right" е коренно различен от всичко модно на българската сцена, споделиха музикантите пред Bulgaria ON AIR

02.04.2019 | 10:15 Редактор: Василена Василева
Ева Пармакова и Фабрицио Паризи с ново лятно парче

Талантът е нещо, което тече във вените ти, получаваш го по рождение. А дълбокият глас на новоизгряващата звезда Ева Пармакова обещава новото ѝ парче "Тell Мe Right" да бъде саундтракът на лятото. Особено в комбинация с дийп хаус музиката на диджей Фабрицио Паризи и Тони Рикев.

"Проектът е коренно различен от всичко модно на българската сцена в момента. Този път вместо да наблегнем на етномотивите, решихме да заложим на нещо по-танцувално. Според мен хората, занимаващи се с музика, трябва да бъдат отворени към различни музикални стилове", сподели пред Bulgaria ON AIR Фабрицио Паризи.

"Следяхме развитието на Ева от дълго време насам. Много красив и обработен глас с лека меланхолична нотка и секси тембър... А това е най-добрата комбинация за денс музика", разкри още Паризи.

Интересен факт е, че текстът на песента е дело на самата изпълнителка Ева Пармакова, която успява да го напише само в рамките на два часа. Ден преди класното си по математика!

"Много сме доволни от резултата. Това е клубно парче и искаме хората да се забавляват на него. Очакваме и резултатите да са добри", отбеляза талантливата Ева.

Очаквайте видео!

Харесайте ни във Facebook ТУК.