България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Мисис Баба" Стефи Стаменова: Не се срамувайте от годините си, гордейте се

Реших да изляза от зоната си на комфорт с този конкурс, категорична е победителката
Публикувана: От:

По традиция на Бабинден се състоя 10-тото издание на конкурса "Мисис Баба". Успоредно с него се проведе и единственият в света международен конкурс за баби "Mrs Grandma Universe" и "Mrs Classic Universe".

Още по темата

 

Журито, съставено от досегашните носителки на титлите, определи за "Мисис Баба България" 2019 Стефка Стаменова. Нейни подгласнички станаха Цветанелия Колева, Славка Йовчева, Марияна Станчева и Айше Дрянова.

Стефка Стаменова всъщност е била учител, радио водещ, а сега работи като life coach в Лондон. Връща се у нас специално за конкурса.

"Не крия възрастта си, гордея се с нея. Това е възрастта на младостта и свободата. Не знам защо някои хора крият възрастта си. Всеки един ден трябва да сме благодарни, че сме живи", сподели в "България сутрин" носителката на короната "Мисис Баба"

Тя обясни, че е участвала в този конкурс, защото това е едно предизвикателство. 

"Аз излязох от зоната си на комфорт. В този случай не контролирах нещата. Много мои приятели ми подхвърляха идеята, която аз не приемах сериозно. Държа да съм посланик на красотата, но и добрината", допълни Стаменова.

Коментари ( 0 )