България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Пълна промяна: 3 месеца тренировки и хранителен режим за Прея

Певицата, която готви първи албум, свали 15 кг.

07.01.2019 | 09:58 Редактор: Ивайло Николов
Пълна промяна: 3 месеца тренировки и хранителен режим за Прея

През лятото на миналата година певицата Прея приела предизвикателството на Биляна Йотвоска и с нейна помощ успя за 90 дни да свали 15 килограма.

Изпълнителката е спазвала хранителен режим и тренировъчен план, който ѝ е бил изготвен от Йотовска, въпреки че, както сподели в студиото на "България сутрин" певицата, е имала няколко случая, в които леко се е отклонявала от препоръките.

"Нищо тайно, нищо необичайно - просто много стриктно спазване на здравословен режим на хранене, просто се ядат правилните неща", обясни Прея.

Тя добави, че заедно с Йотовка са избрали срока от 90 дни, защото са пресметнали, че времето ще е достатъчно, който да е достатъчно бърз, но и отслабването да е най-натурално.

"Въглехидрати консумирах 2 дни в седмицата, през останалите пет главно менюто ми съдържаше главно зеленчуци, яйца, месо, риба, ядки и вода", разкри още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Прея разказа още, че най-много са и писнали яйцата и допълни, че понякога е трудно да готвиш предварително, да си носиш храна, но по думите ѝ след това е свикнала.

Сега с новата си визия Прея вече подготвя и първия си самостоятелен албум, а съвсем скоро се очаква да издаде и ново парче.

Гледайте видеото с целия разговор.