България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

История с продължение: "Точица тръгва на училище"

Ралица Найденова представи пред Bulgaria ON AIR новата си забавна, интерактивна книга за деца
Публикувана: От:

В човешката история и еволюция е доказано, че най-малките често задават най-важните въпроси, които възрастните хора съзнателно или не пропускат. 

Още по темата

 

Еднакво важни се оказват и отговорите на тези въпроси, защото точно те дават необходимата насока и отварят вратите на детското въображение. 

Цялата тази философия Ралица Найденова е събрала в новата си книга "Точица тръгва на училище". Тя е продължение на "Приключенията на принцеса точица", забавна, интерактивна книга за четене, рисуване и писане за деца от 6 до 9-годишна възраст.

"Тези книжки са различни, защото писането и рисуването са част от самата история. Героите задават въпроси на малките читатели, опитват се да осъществят връзка с тях и да станат приятели. И не на последно място - превръщат четенето в забавление, а не в задължение", сподели в студиото на "България сутрин" авторът Ралица Найденова.

Точица се вълнува от всичко в заобикалящия свят и търси чудеса дори в най-незначителните събития. И в двете книги присъстват всички онези смешни, сериозни и провокативни въпроси, които малките ни наследници непрестанно задават, очаквайки отговор тук и сега.

Вижте повече във видеото!

 

Коментари ( 0 )