България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Постоянен арест за Северин? Окръжният съд в Русе решава

По неофициална информация той е посочил къде е изхвърлил телефона на Виктория
Публикувана: От:

Още по темата

 

Гледат мярката за неотклонение на Северин Красимиров, обвинен за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова. Окръжният съд в Русе трябва да реши дали той ще остане за постоянно в ареста. Северин ще бъде защитаван от служебен адвокат. 21-годишният мъж беше екстрадиран от Германия в сряда, а от вчера е официално обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. 

Съпругата на Северин от няколко дни не е в ромската махала "Тракцията" в Русе. Жената се опасявала от саморазправа, защото има заплахи, че ще бъде подпалена и убита. А хората от ромската махала не искат изобщо да говорят за Северин Красимиров, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Няма информация какво е казал Северин на разпитите в Русе. На обвинения 21-годишен мъж е назначена съдебно-психиатрична експертиза. По неофициална информация намереният биологичен материал по тялото на жертвата съвпада с ДНК-пробата на Северин.

Отново по неофициална информация вчера при разпитите Северин е посочил къде е изхвърлил телефона на Виктория Маринова и той е бил намерен на мястото. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Коментари ( 0 )