България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Облекло за тялото, но и за характера… Тънкостите в мъжката мода

Как да изглеждаме добре – съветите на Алберто Веделаго в превод на Десислава Пеева
Публикувана: От:

Казват, че добре изглеждащият мъж се определя по няколко компонента – обувки, часовник и писалка. Но костюмите са не по-малко важен аспект. Кои са тънкостите на мъжката мода и как се облича характерът?

Още по темата

 

"Най-важното нещо у човек е личността. Трябва да се разберат изискванията и нуждите на един мъж. Да се вземат физическите мерки е най-лесното нещо. Няма значение дали сме големи, малки, известни или не. Важно е това, което е вътре в нас. Това е химеричната част в това да се обличат хора. Много по-трудно е от това просто да облечеш едно тяло", подчерта италианският дизайнер Алберто Веделаго. 

В студиото на "България сутрин" той сподели, че една от целите му е да накара мъжете да започнат да се обличат за удоволствие. "Искам да покажа на българския предприемач и политик, че не по принуда трябва да се обличаме по определен начин", отбеляза още той в превод на Десислава Пеева.  

Пред Bulgaria ON AIR "маестрото на елегантността" сподели, че ще прекарва по 8-9 седмици в годината в България, тъй като има доста да учи от нашата култура. 

Коментари ( 0 )