България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Намушканият с нож в софийски тролейбус е в стабилно състояние

Нараняванията не представляват заплаха за живота на 17-годишното момче, увериха от "Пирогов"
Публикувана: От:

Стабилно е състоянието на пострадалото момче от вчерашния инцидент в тролей №7 в столицата. 17-годишният Борислав бе приет в "Пирогов" с прободна рана и опасност за живота, след като бе намушкан в превозното средство при направена забележка и последвал спор.

Още по темата

 

"Около 18:30 ч. вчера в болницата е транспортиран пострадал с прободно нараняване в областта на гръдния кош. Пациентът е настанен в противошокова зала, където са извършени коплекс от спешни диагностични мероприятия. Пациентът е опериран", обясни доц. Юлий Ванев от "Пирогов" пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Нараняванията не представляват заплаха за живота на момчето. В момента пострадалият е в съзнание и напълно контактен, стана ясно още от думите му.

"Обичайно при такъв тип увреждания следоперативното наблюдение продължава от 3 до 5 денонощия. Около инцидента няма друг, получил медицинско обслужване", допълни доц. Ванев.

Досега нямахме никаква информация за състоянието му. Часове тропаш пред вратите, никой нищо не ти казва. Само знаем, че излиза от упойка и говори малко, споделиха разочарованите родители на момчето пред Bulgaria ON AIR.

"Говорихме с полицаите, които до късно снощи бяха на мястото и казаха, че това е групичка, която масово обира шофьорите", посочиха те. 

Родителите на Борислав уточниха, че синът им е направил забележка заради изцапани с домати и семки седалки. Групичката се оплакала на 33-годишен мъж, който е наръгал техния син. А шофьорът на тролея е затворил вратите, за да може извършителят да бъде задържан.

Борислав учи в спортното училище на ЦСКА, където след дни му предстоят зрелостни изпити. Той пропусна и своето изпращане в училище. Съучениците му се надяват все пак той да присъства на своя абитуриентски бал. Вижте какво споделиха те пред камерата на Bulgaria ON AIR:

Коментари ( 0 )