България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Сестрата на Боян Петров: Не му е дошло времето, жив е и ще се върне!

Много е силен психически, само това може да го спаси, сподели майката на алпиниста Ангелина
Публикувана: От:

Боян е жив! Цялото семейство изпращаме позитивна енергия, той ни усеща по някакъв начин. Сигурна съм, че той ще се върне. Шерпите са тези, които ще го намерят на тази височина.

Още по темата

 

Това сподели сестрата на изчезналия в Хималаите алпинист Боян Петров в интервю пред Bulgaria ON AIR. Александра подчерта, че издирването му не трябва да бъде спирано.

Припомняме, че вчера жената до изчезналия ни алпинист Радослава Ненова призова спасителите да не рискуват живота си и да не се изкачват до върха. По-късно спасителите откриха инсулина на Боян и една от неговите тениски.

Боян Петров е направил всичко необходимо, но обстоятелствата са попречили и са довели до изчезването му, смята неговата майка Ангелина. 

Двете са на мнение, че Боян Петров не е на върха, а някъде встрани и търсенето трябва да продължи. Тя сподели, че е много доволна от спасителната акция и по думите ѝ хората полагат всички усилия за да го намерят.

Ангелина и Александра не комуникират с Радослава Ненова. Двете споделиха, че тя не им се обажда и получават информация за спасителната акция единствено от медиите.

"Много е силен психически и само това може да го спаси", категорична бе майката на Боян Петров.

Вижте цялото интервю с майката и сестрата на Боян Петров във видеото!

Коментари ( 0 )