България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рита Ора пристига у нас за шоуто MTV Varna Beach 2018

Събитието ще се проведе на 12 август, организаторите очакват 25-30 хил. души

27.04.2018 | 10:04 Редактор: Тодор Петров
Рита Ора пристига у нас за шоуто MTV Varna Beach 2018

За втора поредна година във Варна ще се състои грандиозното музикално събитие MTV Presents Varna Beach. Събитието ще се проведе на 12 август, а подготовката за провеждането му е започнала много отдавна.

 "Черешката на тортата е Рита Ора. Тя е международна звезда и ще бъде един от изпълнителите на MTV Presents Varna Beach 2018", обяви директорът "Маркетинг и комуникации" Слава Марангозова пред Bulgaria ON AIR.

"Самото издание 2017 г. беше огромен успех, събра над 15 хил. души - атмосферата беше плаж, море, слънце, лято и уникална музика. Няма как да видиш толкова звезди на едно място", допълни Марангозова

По думите ѝ тази година организаторите очакват повече хора - 25 до 30 хил. души. Тя обеща, че посетителите ще видят световноизвестни изпълнители, които в момента са на върха, а сцената тази година ще бъде невероятна.

"След концерта миналата година се направи едночасов филм, който бе излъчван във всички международни канали на MTV. Филм, който промотира България като туристическа дестинация - изключителна реклама за нашата страна", каза още гостът в "България сутрин".

Слава Марангозова увери, че организаторите се съобразяват с изискванията и няма да има проблем с шума по морето. А продажбата на билетите стартира днес в 10 ч. в сайта на събитието.

Вижте още във видеото!