България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

"Предприемачът" - пътят от провала до успеха

Вярвайте! Отчаянието не носи нищо, призова авторът на книгата Пламен Попов
Публикувана: От:

През колко провала трябва да преминеш, за да стигнеш до успеха? Как волят и характерът ти помагат да преодолееш наркотичната зависимост, а след това се превърщат във фундамент на предприемаческите ценности? Всичко това разкрива в своята книга "Предприемачът" Пламен Попов. Той е познат още и като основател на образователната кампания "Аз събуждам България".

Още по темата

 

Книгата излиза в края на март, а в началото на април предприемачът Пламен Попов започва национално турне в 11 града, което ще завърши в София.
 
"Когато мотивацията е да помогнеш на някой да не прави подобни грешки или да намери решение, тогава е по-лесно. Отчаянието нищо не носи", посочи авторът на книгата в "България сутрин".

На 11 години Пламен Попов губи баща си, а на 15 попада в клопката на наркотиците. Той обаче успява да се измъкне от ситуацията благодарение на силната си воля и желанието да оцелее.

"Средата е най-обуславящият ни фактор. Средата винаги побеждава. Посланието ми към хората е да вярват", подчерта гостът в студиото на Bulgaria ON AIR. 

"Затова написах книгата. За да достигне до максимално голям брой хора и да им помогне. Едно от най-силните качества на предприемача е умението да преговаряш и комуникираш. Аз се научих от живота, на мен ми се наложи да се науча", каза още Пламен Попов.

 

Коментари ( 0 )