България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещ:
Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Ученици "избухнаха" с кавър версия на парчето "Шушана"

Според Марио Кръстев и Ивона Емануилова учителите се зарадвали, когато научили за твореното на възпитаниците си
Публикувана: От:

Още по темата

 

Ученици от 164 испанска езикова гимназия "Мигел де Сервантес" направиха кавър версия на нашумялата наскоро песен "Шушана"... изпята на испански. 

Изпълнителят на кавър версията Марио Кръстев и Ивона Емануилова, превъплътила се в клипа на парчето в ролята на Шушана, бяха в студиото на "България сутрин".

Марио уточни, че за песента научил от неговата сестра, а по-късно сам решил да направи кавър на "Шушана", но на испански.

"Приехме това като едно предизвикателство. Учим в Испанската гимназия и за една вечер направихме превода, а на другия ден снимахме видеото към песента и ги качихме в Youtube. За 6 дена имахме 6000 гледания, а въобще не очаквахме такъв интерес", сподели още той пред Bulgaria ON AIR.  

По думите на Ивона ролята на Шушана ѝ е харесала, а учителите много се зарадвали, когато учениците показали какво са сътворили.

"Аз нямам нищо против чалгата, но реших да направя испанска версия на оригиналното парче - нещо по-разнообразно, по-различно. Това не е бунт срещу поп фолка, а е нещо, което на нас ни харесва и допада", допълни изпълнителят на кавъра.

В момента Марио пее в известен конкурс, провеждащ се в Белград - "от 2000 деца са избрани само 60. Все още не знам дали ще продължа", отбеляза още той. 

Накрая Марио запя в ефира на "България сутрин" песента "Шушана", но на испански.

Вижте цялото интервю и изпълнението във видеото.

Коментари ( 0 )