България сутрин

Водещи: Лора Инджова и Златимир Йочев. От 06,30 до 9,30

Водещи:
Лора Инджова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Румяна Симеонова

Продуцент:
Деница Нейчева

Редактор:
Тома Лазаров

Певицата Мариам Маврова отвя конкуренцията на фестивал в Охрид

Чувството да представям България на такава сцена беше невероятно, сподели младата изпълнителка пред Bulgaria ON AIR
Публикувана: От:

Още по темата

 

Солистът на вокална група "Дъга" Мариам Маврова спечели голямата награда на Международния фестивал в Македония. В надпреварата в Охрид участваха талантливи изпълнители от 13 държави.

"Бях най-малка и трябваше да се боря с много силни изпълнители. Конкурсът беше много добре организиран. Запознах се с различни деца, с които и сега поддържам контакт", разказа Мариам пред Bulgaria ON AIR и сподели, че чувството да представя България на такава сцена е било невероятно.

Директор на арт център "Кърнолски" Димитър Кърнолски добави, че единодушно е било взето решението Мариам да получи Гран При. 

"Конкуренцията беше страхотна, но нашето момиче показа какво може", отбеляза той и добави, че Мариам е единственото дете, което два пъти е носител на стипендията на фондация "Димитър Бербатов".

Мариам Маврова сподели още, че е започнала да пее от най-ранна детска възраст и е участвала в доста международни конкурси, включително в националната селекция за детската Евровизия. 

"Винаги преди да изляза на сцена има адреналин, който ме зарежда, за да мога да предам емоцията на публиката. Единственото нещо, което искам, е да се развивам и да доставям удоволствие на публиката. Искам да науча народно пеене и опера, искам да пробвам от всичко", каза още Мариам в "България сутрин".

Коментари ( 0 )