България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ламбо отново на големия екран в "Правила": Не съм луд да отказвам участие в киното!

Филмът дебютира тази вечер в кино "Одеон", каза режисьорът и сценарист Ясен Генадиев пред Bulgaria ON AIR

12.05.2017 | 09:17 Редактор: Иван Берберов
Ламбо отново на големия екран в

Новият късометражен филм "Правила", с участието на Стефан Данаилов-Ламбо, дебютира тази вечер в кино "Одеон". Билети и покани вече няма, но другата седмица ще има още две прожекции в понеделник и сряда.

Новината съобщи режисьорът и сценарист на филма Ясен Генадиев в студиото на "България сутрин".

"Направих всичко възможно да реализирам идеята си. Имах визията кой трябва да играе ролята и това беше именно Стефан Данаилов. Трябваше да го убеждавам, че ролята е именно за него. Нямаше отказ първоначално, а по-скоро съмнения кога, как, защо трябва да се случат нещата", сподели гостът пред Bulgaria ON AIR.

Самият Данаилов отвърна, че не се е налагало дълго време да го убеждават, тъй като вече рядко му се случва да играе в киното.

"Никой не ме е накарал насила, а и аз не съм луд да отказвам участие в киното - нещо, което вече не ми се случва толкова често", обясни актьорът пред Bulgaria ON AIR.

И допълни, че едва на третото прочитане на сценария се е разпознал с героя на филма. 

"Едва на третото прочитане се разпознах с героя. Сценарият е написан, така че държи всичко в сърцевината на персонажа. Но разликата между мен и него е, че аз не живея в безвремие, потънал в спомени", добави още Ламбо. 

Вижте още!