България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Експерт по протокол: Повечето депутати не са подготвени за парламента

Разговор с международния консултант по корпоративен етикет Кристина Крънчева
Публикувана: От:

Международният консултант по корпоративен етикет и протокол Кристина Крънчева отбеляза в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR, че повечето депутати не са подготвени да влязат в парламента и не знаят какво им предстои.

Според нея пробойните в протокола ни са доста сериозни. "Не му обръщаме достатъчно внимание, а той е създаден, за да ни улеснява в това, което трябва или не трябва да правим", обясни тя.

Още по темата

 

Кристина Крънчева добави, че жените политици се държат по един и същи начин - като мъже. По думите сме свикнали сме, че политиката е за мъже.

В тази връзка тя коментира поведението на лидера на БСП Корнелия Нинова. Експертът е на мнение, че по-резкият тон говори за изпускане на нервите или пренапрежение, но в случая това не е повлияло на резултата на Столетницата.

"Веселин Марешки има много още какво да учи. Пътят е дълъг и трябва да се тръгне по него. Да разбере, че вече трябва да се учи", каза Крънчева по адрес на лидера на "Воля".

Тя посъветва политиците да се държат обрано и сдържано, а външният им вид винаги да бъде като на извадени от кутия. 

Спорд Кристина Крънчева по време на председателството си на ЕС България трябва да покаже поведение на зряла държава с добри политици, които знаят кога, къде и как.

 

Коментари ( 0 )