България сутрин

От 06,30 до 9,30

Водещи:

Гергана Венкова и Златимир Йочев

Изпълнителен продуцент:
Деница Нейчева

Продуцент:
Ралица Пътникова

Доц. Анна Кръстева, политолог: ГЕРБ и ДПС ще се борят за пълна хегемония на местния вот

Публикувана: От:

Всички останали партии ще се стремят към оцеляване, български политически феномен не се очаква, заяви Кръстева в ефира на Сутрешния блок на телевизия и радио „България он ер“

Още по темата

 

Българският политически елит е много далече от обновление и местните избори ще са доказателството.  Това каза в Сутрешния блок на телевизия и радио „България он ер“ политологът Анна Кръстева.  Според нея вотът по места ще засили влиянието на ГЕРБ и ДПС, а всички останали партии ще трябва да се борят, за да останат на политическата сцена. 

Кръстева бе категорична, че БСП е загубила много от идентичността си. Столетницата е с  огромен проблем - пълната безидейност и липсата на послание.  Червените имат уникалния шанс да се превърнат в единствена реална опозиция, но не съумява да се възползва от него, обясни анализаторът.

Проблемът с липсващата идентичност важи със същата сила и за формациите АБВ и РБ, обясни политологът Анна Кръстева. 

 

Коментари ( 1 )
  • 1

    mustafa.manaf.7

    05 мар 2016 | 20:10

    Не знам по какво е "професорка" въпросната Анна Кръстева, нито кой и дал професорската титла... нито ме интересува. Предполага се, че един професор е и преподавател, т.е. той/тя трябва да предаде своите знания на студентите. За целта въпросният професор/професорка трябва да има ДАР СЛОВО. А точно ТОВА липсва на г-жа Кръстева. Истинска мъка е да слушаш нейното ъ-кане, а-кане, мъкане и търсене на думата! Моля въпросната г-жа да иде на кратък курс по български и/или на логопед. Моля също медиите да НЕ я канят по студията си за да не измъчва слуха ни с бездарната си реч!