Сериали
Проект „Синя книга

Проект „Синя книга"

20:00 00:00 |

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 04.05, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

И тогава не остана никой

И тогава не остана никой

20:00 00:00 |

Създаден въз основа на най-продавания криминален роман за всички времена на Агата Кристи, мини сериалът „И тогава не остана никой“ представя историята на десетима непознати, поканени на изолиран остров, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия, които започват да изчезват мистериозно. В опит да открият кой стои зад всичко това, те обединяват усилия, но когато съмненията помежду им се изострят, става ясно, че в тази убийствена игра можеш да разчиташ единствено на себе си.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 27.04, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Гангстер под прикритие

Гангстер под прикритие

20:00 22:15 | всеки делник

Американският сериал „Гангстер под прикритие“ е базиран на действителна история от началото на новото хилядолетие.Чарлз Фалко е наркодилър, който приема да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка, за да избегне затвора. В продължение на 3 години Фалко успява да събере уличаващи доказателства срещу групировката.

Сериалът е наличен до 07.04, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Свидетелят по обвинението

Свидетелят по обвинението

20:00 23:15 |

Минисериалът „Свидетелят по обвинението“ е базиран на едноименния разказ на Агата Кристи от 1925 г. Трите части на минисериала представя заплетената мрежа от привидно несъвместимите измама и желание, пари и морал, невинност и вина, безмилостно убийство и болезнената и опасна любов.

Сериалът е наличен до 20.04, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Експедиция „Застрашените

Експедиция „Застрашените"

20:00 09:00 | Събота и неделя

Документалната поредица е премиерна за ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки нейн епизод проследява пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата. 

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 15.04, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.