Сериали
Нереално

Нереално

20:00 22:15 | всеки делник

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 24.10.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

 

Перфектната ваканция

Перфектната ваканция

20:00 00:09 | от понеделник до четвъртък

"Перфектната ваканция" е докумeнтална риалити поредица, която предоставя възможност на различни семейства, които са преминали през много и труднопреодолими препятствия, да изживеят една от най-съкровените си мечти. Вдъхновяващи пътувания с най-луксозните круизи, живописни гледки от най-красивите места на планетата, много изненади, емоции и неочаквани преживявания ще помогнат на участниците в предаването да възвърнат надеждата си за по-светло и щастливо бъдеще.

 

Джак Айриш

Джак Айриш

20:00 22:15 | всяка делнична вечер

Джак Айриш е бивш адвокат по наказателни дела и страстен футболен фен, който прекарва дните си като разузнавач и следовател на непълно работно време, събирач на дългове и чирак. Като експерт в намирането на тези, които не искат да бъдат намерени, той е решен да открие изчезналия мъж на име Уейн Дилтей. Ходът на разследването му се променя изцяло, когато обектът на преследване на Джак бива убит пред очите му, а той се превръща в главен заподозрян за убийството.

Американска принцеса

Американска принцеса

20:00 20:30 | всеки делник

Романтичният комедиен сериал "Американска принцеса" разказва за света на красивата Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове, и тя е принудена да влезе в нова предизвикателна и много вълнуваща роля. 

Сериалът е наличен до 11.09.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Корени

Корени

20:00 22:15 | всеки делник

Минисериалът проследява живота в окови в Америка през погледа на едно африканско семейство и пътя им към спасението и свободата. Продукцията е римейк на минисериала „Корени“ от 1977 година, базиран на едноименния роман на американския писател Алекс Хейли от 1976 година.

 

Гангстер под прикритие

Гангстер под прикритие

20:00 23:15 | всеки делник

Американският сериал „Гангстер под прикритие“ е базиран на действителна история от началото на новото хилядолетие.Чарлз Фалко е наркодилър, който приема да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка, за да избегне затвора. В продължение на 3 години Фалко успява да събере уличаващи доказателства срещу групировката.

Сериалът е наличен до 29.10.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Свидетелят по обвинението

Свидетелят по обвинението

20:00 20:30 | всеки делник

Минисериалът „Свидетелят по обвинението“ е базиран на едноименния разказ на Агата Кристи от 1925 г. Трите части на минисериала представя заплетената мрежа от привидно несъвместимите измама и желание, пари и морал, невинност и вина, безмилостно убийство и болезнената и опасна любов.

Сериалът е наличен до 27.10.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Експедиция „Застрашените

Експедиция „Застрашените

20:00 17:30 | всяка неделя

Документалната поредица е премиерна за ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки нейн епизод проследява пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата. 

 

Пътешествия във времето с Тони Робинсън

Пътешествия във времето с Тони Робинсън

20:00 16:30 | Всеки делник

Завладяващата документална поредица "Пътешествия във времето с Тони Робинсън" разкрива конспирации и опити за убийство, обществени скандали и новаторски начинания - от неразказания досега австралийски бунт, потушен от американски президент, до откриването на холандско корабокрушение, предизвикало жестоко престъпление, разкриването на фантом, криещ зад себе си цял град с една загадъчна дума и още много.