Сериали
Нереално

Нереално

20:00 20:30 | всеки делник

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 19.06, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг

 

Морски тюлени: Шести отряд

Морски тюлени: Шести отряд

20:00 23:15 | всяка делнична вечер

Сериалът е наличен до 22.06, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Секретни операции ще поставят на изпитание най-елитните американски военни части в екшън сериалa „Морски тюлени: Шести отряд“ по Bulgaria ON AIR.

 

Проект „Синя книга

Проект „Синя книга"

20:00 00:00 |

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 31.07, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

И тогава не остана никой

И тогава не остана никой

20:00 00:00 |

Създаден въз основа на най-продавания криминален роман за всички времена на Агата Кристи, мини сериалът „И тогава не остана никой“ представя историята на десетима непознати, поканени на изолиран остров, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия, които започват да изчезват мистериозно. В опит да открият кой стои зад всичко това, те обединяват усилия, но когато съмненията помежду им се изострят, става ясно, че в тази убийствена игра можеш да разчиташ единствено на себе си.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 27.04, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Американска принцеса

Американска принцеса

20:00 22:15 | всеки делник

Романтичният комедиен сериал "Американска принцеса" разказва за света на красивата Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове, и тя е принудена да влезе в нова предизвикателна и много вълнуваща роля. 

Сериалът е наличен до 03.07.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Корени

Корени

20:00 23:15 | всеки делник

Минисериалът проследява живота в окови в Америка през погледа на едно африканско семейство и пътя им към спасението и свободата. Продукцията е римейк на минисериала „Корени“ от 1977 година, базиран на едноименния роман на американския писател Алекс Хейли от 1976 година.

Сериалът е наличен до 18.08.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Гангстер под прикритие

Гангстер под прикритие

20:00 23:15 | всеки делник

Американският сериал „Гангстер под прикритие“ е базиран на действителна история от началото на новото хилядолетие.Чарлз Фалко е наркодилър, който приема да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка, за да избегне затвора. В продължение на 3 години Фалко успява да събере уличаващи доказателства срещу групировката.

Сериалът е наличен до 09.07.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Свидетелят по обвинението

Свидетелят по обвинението

20:00 20:30 | събота и неделя

Минисериалът „Свидетелят по обвинението“ е базиран на едноименния разказ на Агата Кристи от 1925 г. Трите части на минисериала представя заплетената мрежа от привидно несъвместимите измама и желание, пари и морал, невинност и вина, безмилостно убийство и болезнената и опасна любов.

Сериалът е наличен до 21.06.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Експедиция „Застрашените

Експедиция „Застрашените"

20:00 10:30 | всеки делник

Документалната поредица е премиерна за ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки нейн епизод проследява пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата. 

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 08.08., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Пътешествия във времето с Тони Робинсън

Пътешествия във времето с Тони Робинсън

20:00 09:00 | Всяка събота и неделя

Завладяващата документална поредица "Пътешествия във времето с Тони Робинсън" разкрива конспирации и опити за убийство, обществени скандали и новаторски начинания - от неразказания досега австралийски бунт, потушен от американски президент, до откриването на холандско корабокрушение, предизвикало жестоко престъпление, разкриването на фантом, криещ зад себе си цял град с една загадъчна дума и още много.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 28.06.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

 

Порочно правосъдие

Порочно правосъдие

20:00 20:30 | всяка делнична вечер

Докато неговата бивша съпруга го описва като „ненадежден“, за неговия син той е „другар и помощник“. За приятелите си на масата на бара Грийн е „истински шегобиец“, за съдебните заседатели е „весела и шумна личност“, а за повечето съдии – „истинско безобразие“. В очите на данъчната служба Грийн е „подсъдим“, за собственика на публичния дом, който редовно посещава, е „легенда“, а бившият му търговец на кокаин го определя като „трагична загуба“.

Клиентите и случаите, по които Клийвър Грийн избира да работи на пръв поглед изглеждат напълно безнадеждни. Той, обаче, ще направи всичко необходимо, за да защити и спаси истински изгубените души и големите грешници, като в същото време се бори да спаси и самия себе си.