Сериали
Нереално

Нереално

20:00 22:15 | всеки делник

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг.

Сериалът е наличен за онлайн гледане до 24.10.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

 

Проект „Синя книга

Проект „Синя книга"

20:00 20:30 | всяка делнична вечер

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.

 

Перфектната ваканция

Перфектната ваканция

20:00 00:09 | от понеделник до четвъртък

"Перфектната ваканция" е докумeнтална риалити поредица, която предоставя възможност на различни семейства, които са преминали през много и труднопреодолими препятствия, да изживеят една от най-съкровените си мечти. Вдъхновяващи пътувания с най-луксозните круизи, живописни гледки от най-красивите места на планетата, много изненади, емоции и неочаквани преживявания ще помогнат на участниците в предаването да възвърнат надеждата си за по-светло и щастливо бъдеще.

 

„Мис Скарлет и херцогът“

„Мис Скарлет и херцогът“

20:00 20:30 | 100

Английският сериал „Мис Скарлет и херцогът“ е изпълнен с много загадки, неразгадани случаи и престъпления. Той е вдъхновен от реални събития и разказва за първата жена-детектив във Викторианска Англия, която е готова на всичко да оцелее и да бъде независима в несправедливия мъжки свят. За целта решава да продължи семейния бизнес, като застава начело на частната детективска агенция на покойния си баща, за да се впусне в необятното море от престъпления. За да успее, мис Скарлет обаче се нуждае от помощник. Така решава да се довери на детектив инспектор Уилям Уелингтън - чаровен, но със зависимости към алкохола, хазарта и жените неин приятел от детството, наричан още „Херцогът“.

Джак Айриш

Джак Айриш

20:00 22:15 | всяка делнична вечер

Джак Айриш е бивш адвокат по наказателни дела и страстен футболен фен, който прекарва дните си като разузнавач и следовател на непълно работно време, събирач на дългове и чирак. Като експерт в намирането на тези, които не искат да бъдат намерени, той е решен да открие изчезналия мъж на име Уейн Дилтей. Ходът на разследването му се променя изцяло, когато обектът на преследване на Джак бива убит пред очите му, а той се превръща в главен заподозрян за убийството.

Ернан

Ернан

20:00 20:30 | 100

Драматичната поредица от осем епизода ще завладее зрителите, като ги потопи в спиращата дъха история за храбростта и силата на конкистадора Ернан Кортес, който през 1521 г. успява да завладее империята на ацтеките и покорява Мексико, а тази победа допринася значително за установяването на испанска колония по тези земи. Базиран на действителни събития, сериалът проследява ключовите исторически моменти от ожесточените битки и военните постижения на великия конкистадор.

Кървавите атаки се водят и печелят, съюзите се разпадат, а военните завоевания водят до създаването на огромен нов свят, който за пръв път свързва две цивилизации, завинаги променяйки хода на историята.

Американска принцеса

Американска принцеса

20:00 20:30 | всеки делник

Романтичният комедиен сериал "Американска принцеса" разказва за света на красивата Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове, и тя е принудена да влезе в нова предизвикателна и много вълнуваща роля. 

Сериалът е наличен до 11.09.2021г., като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Корени

Корени

20:00 22:15 | всеки делник

Минисериалът проследява живота в окови в Америка през погледа на едно африканско семейство и пътя им към спасението и свободата. Продукцията е римейк на минисериала „Корени“ от 1977 година, базиран на едноименния роман на американския писател Алекс Хейли от 1976 година.

 

Експедиция „Застрашените

Експедиция „Застрашените"

20:00 17:30 | всяка неделя

Документалната поредица е премиерна за ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки нейн епизод проследява пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата.