Сериали
Тайният живот на Мерилин Монро

Тайният живот на Мерилин Монро

20:00 22:00 | събота и неделя

Минисериал от две част, който представлява хроника на семейния живот на Мерилин Монро и как тя успя да скрие най-съкровените си тайни от пресата и инвазивния свят. Продукцията е базирана на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от „Ню Йорк Таймс“.

 

Проект „Синя книга

Проект „Синя книга"

20:00 20:30 | всяка делнична вечер

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.

 

Дивият свят на Тим Фокнър

Дивият свят на Тим Фокнър

20:00 09:00 | всяка неделя

Борба със соленоводен крокодил, изваждане на отровата от фуниеобразен паяк и усмиряването на смъртоносен континентален тайпан са само част от ежедневните прости дейности на един от най-известните животински любители и експерти Тим Фокнър в премиерната за България документална поредица „Дивият свят на Тим Фокнър“.

Жаждата на експерта да помогне на сладки и пухкави бозайници ще трогне и най-коравосърдечните, а комбинацията от смъртоносни и опасни срещи ще впечатлят и най-опитните сред аудиторията.

„Дивият свят на Тим Фокнър“ се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка неделна сутрин от 09:00 часа. 

Престъпен синдром

Престъпен синдром

20:00 20:30 | всяка събота и неделя

Премиерният за България японски сериал „Престъпен синдром“, който Bulgaria ON AIR излъчва в ефира си всяка събота и неделя, от 20:30 часа, разкрива колко силна може да бъде болката от несправедливата загуба на скъп човек и правилно или грешно е да се отправиш по посока на отмъщението.

Увлекателният японски сериал ще изпрати всички почитатели на качественото кино пред малкия екран на едно вълнуващо приключение из престъпните улици на Токио. В центъра на историята на „Престъпен синдром“ са разтърсващите и неочаквани събития и обрати около Муто и Кабугари, които след като неочаквано и несправедливо губят скъп за тях човек, са на прага да поемат по тъмния и осеян с изпитания път на отмъщението. За Муто, убитото по жесток начин момиче е неговата по-малка сестра, която след смъртта на родителите им той приема като своя дъщеря. За Кабугари тя е единственият човек, придавал смисъл на неговото иначе самотно съществуване.

Експедиция „Застрашените

Експедиция „Застрашените"

20:00 10:30 | всяка делнична сутрин

Документалната поредица е премиерна за ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки нейн епизод проследява пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата.