Сериали
Проект „Синя книга

Проект „Синя книга"

20:00 20:30 | всяка делнична вечер

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.

 

Дивият свят на Тим Фокнър

Дивият свят на Тим Фокнър

20:00 09:00 | всяка неделя

Борба със соленоводен крокодил, изваждане на отровата от фуниеобразен паяк и усмиряването на смъртоносен континентален тайпан са само част от ежедневните прости дейности на един от най-известните животински любители и експерти Тим Фокнър в премиерната за България документална поредица „Дивият свят на Тим Фокнър“.

Жаждата на експерта да помогне на сладки и пухкави бозайници ще трогне и най-коравосърдечните, а комбинацията от смъртоносни и опасни срещи ще впечатлят и най-опитните сред аудиторията.

„Дивият свят на Тим Фокнър“ се излъчва в ефира на Bulgaria ON AIR всяка неделна сутрин от 09:00 часа.