Сериали
Нереално

Нереално

20:00 20:30 | всеки делник

Сериалът е наличен до 23.03, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг

[sc: video id:233049 /]

Тайният живот на Мерилин Монро

Тайният живот на Мерилин Монро

20:00 00:00 |

Сериалът е наличен до 20.01, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Минисериал от две част, който представлява хроника на семейния живот на Мерилин Монро и как тя успя да скрие най-съкровените си тайни от пресата и инвазивния свят. Продукцията е базирана на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от „Ню Йорк Таймс“.

Проект

Проект "Синя книга"

20:00 00:00 |

Сериалът е наличен до 14.02, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Премиерният за Bulgaria ON AIR сериал „Проект „Синя книга“ е базиран върху реален свръхсекретен проект на Военновъздушните сили на САЩ, при който командосите разследват Неидентифицирани летящи обекти и свързаните с тях феномени. Всеки един от епизодите разгръща нова мистериозна загадка, която съчетава в себе си действителни исторически събития и конспиративни теории, свързани с НЛО.

Драматичната поредица на носителя на наградите „Оскар“ и „Златен глобус“- Робърт Земекис, бързо спечели одобрението на публиката и се превърна в сериал №1 след премиерата си в Америка.Премиерния сериал може да гледате всяка делнична вечер от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR, както и в секция "Сериали" на уебсайта ни след ефир.

И тогава не остана никой

И тогава не остана никой

20:00 00:00 |

Сериалът е наличен до 03.02, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Създаден въз основа на най-продавания криминален роман за всички времена на Агата Кристи, мини сериалът „И тогава не остана никой“ представя историята на десетима непознати, поканени на изолиран остров, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия, които започват да изчезват мистериозно. В опит да открият кой стои зад всичко това, те обединяват усилия, но когато съмненията помежду им се изострят, става ясно, че в тази убийствена игра можеш да разчиташ единствено на себе си.

Гангстер под прикритие

Гангстер под прикритие

20:00 23:15 | всеки делник

Сериалът е наличен до 18.01, като до крайната дата е възможно първите епизоди да бъдат свалени.

Американският сериал „Гангстер под прикритие“ е базиран на действителна история от началото на новото хилядолетие.Чарлз Фалко е наркодилър, който приема да се внедри под прикритие в една от най-известните байкърски банди в Америка, за да избегне затвора. В продължение на 3 години Фалко успява да събере уличаващи доказателства срещу групировката.