Скандалите, модел за развитие на България

Kой ще ни помогне

31.03.2018 | 19:00 Редактор: Зара Паталева
Скандалите,  модел за развитие на България

От скандал, през скандал и пак в скандал. Трудно се живее в такава държава. Сега обстановката е доста сложна и за хората, и за управляващите, и за опозицията. А скандалите са само една от проявите на големия проблем за усещането в обществото, че държавата не управлява процесите, не ги контролира, не прилага законите.

Когато анализират скандалите, все повече експерти стигат до извода, че голяма част от тях не са случайни, а са присъщи на наложения ни политически, финансов, икономически и социален системен модел. Кой и кога ще започне да мисли и да създава нов по-справедлив и успешен модел за развитието на България? Отговорите търсим заедно с политологът Йордан Василев и икономистът Стоян Панчев в първата част на Q&A с Клара Маринова по Bulgaria ON AIR.

“Лош пророк съм! Светът върви главоломно към война!” Тези думи, изречени от Бойко Борисов на съвместната пресконференция с австрийския канцлер отекнаха тревожно, а подобни са констатациите му и след срещата на върха на ЕС. Те очевидно са предизвикани от конкретни данни, информация и обстановка! Какво ни каза и какво не ни каза премиерът на България?

Отговорите от депутатите Христо Гаджев от  ГЕРБ и Филип Попов, от “БСП за България” във втората част на Q&A по Bulgaria ON AIR!

Втора част гледайте тук >>