Пороци и човешки терзания в новата серийна драма „Йерихон“ по Bulgaria ON AIR

Английската продукция е дело на създателя на сериалите „Доктор Кой“ и „Шерлок“
Публикувана:

Национална телевизия Bulgaria ON AIR стартира нова английска серийна драма, разкриваща тежката историята на провинциално градче в Йоркшър, чиито жители се борят с бедност и пороци – гледайте „Йерихон“ от 18 март, всеки уикенд, в 20,20 часа. Английската продукция е дело на режисьора и писател, създал световноизестните британски сериали „Доктор Кой“ и „Шерлок“ – Стийв Томпсън.

Годината е 1874. Разорена вдовица на име Ани Куейнтейн (Джесика Рейн) и нейните две деца са изгонени от дома им, и принудени да започнат нов живот в Йерихон – усамотено бедняшко градче в каменистия Йоркшър Дейлс, Англия. Йерихон е дом на сбирщина от черноработници, пионери, проститутки и престъпници, които живеят и умират в сянката на виадукта, който строят. Бурно и провинциално, но с карнавална атмосфера, градчето Йерихон е място, на което хората с тайни успяват да се скрият, а любовта разцъфва въпреки всичко. Епичната серийна драма проследява историята и развитието на една общност, създадена от нищото, и нейните човешки терзания.

Не пропускайте новия английски сериал „Йерихон“ от 18 март, всеки уикенд, в 20,20 часа по Bulgaria ON AIR. От 24 март, сериалът ще се излъчва в 20,40 часа. 

„Йерихон“ (Jericho);

Драма, Англия, 2016 г.;

Режисьор: Стийв Томпсън;

В ролите: Джесика Рейн, Самюел Ботъмли, Ханс Матисън, Кларк Питърс, Даниел Ригби и др. 

Коментари ( 0 )