"В служба на Нейно Величество" - новата кралска историческа поредица, всеки делник по Bulgaria ON AIR

Документалният минисериал ще стартира в ефир на 15 януари в 9,30 часа

14.01.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева

"В служба на Нейно Величество" ще проникне зад кулисите на официалните кралски резиденции на Нейно Величество кралицата на Англия, представяйки част от дворцовия начин на живот, свързан с пленителни титли и предизвикателни работни позиции. Документалната продукция от четири епизода стартира в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR на 15 януари в 9,30 часа. 

Известната актриса и бивша кралска служителка Дейм Пенелопе Кийт разкрива пътуванията си из Обединеното Кралство и посещенията на кралските резиденции на Нейно Величество – от замъка Уиндзор в Англия, през двореца Холируд на север и замъка Канарфон в Уелс, до нейния официален дом в северна Ирландия: замъкът Хилсбороу.

По време на своите обиколки Дейм Пенелопе Кийт среща представители с необикновени кралски титли, служещи на Нейно Величество и стоящи в центъра на дворцовия живот. Пътешествията на Кийт включват плаване по течението на река Темза в позлатения кралски шлеп „Глориана“, серенада от мъжки хор в Бангор и обиколка на покойте на Мери - Кралица на Скотите. В замъка Хилсбороу, актрисата се натъква на потулено съкровище от коронацията на Елзабет II-ра през 1953 година.

Проследете английската историческа поредица "В служба на Нейно Величесвто", разкриваща фантастичния свят на церемонии и традиции, скрит зад стените на кралските дворци - от 15 януари, всеки делник в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

 "В служба на Нейно Величество" (At her Majesty's Service);

Исторически, документален, Англия, 2016 г.;

В ролите: Дейм Пенелопе Кийт.