Bloomberg TV Bulgaria с отличие на годишните награди на БТПП

Единственият бизнес канал в България беше отличен в категорията Медия

05.12.2017 | 14:31 Редактор: Лиляна Анева
Bloomberg TV Bulgaria с отличие на годишните награди на БТПП

Bloomberg TV Bulgaria бе отличен на годишните награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) за постижения в икономиката. Единственият бизнес канал в България получи признание в категорията Медия за обективно представяне ролята на Палатата като най-голяма национална работодателска организация в деловя живот на страната, за отразяване на позициите на членовете й по актуалните промени и редовно излъчване на новини от ежедневните дейности на БТПП.

„Искам сърдечно да благодаря на Българската търговско-промишлена палата за положителната оценка, която дава на Bloomberg TV Bulgaria. Като единствения телевизионен бизнес канал в България, ние ежедневно се стремим да предоставяме задълбочена и достоверна информация за икономическите и финансовите процеси и събития по света и у нас, както и да даваме трибуна за различните гледни точки и да гледаме напред в бъдещето. С екип от едни от най-добрите експерти във финансовата журналистика се стараем да бъдем полезни на широката бизнес общност в България и на всички бъдещи предприемачи, които не спират да търсят успеха“, каза Георги Бисерински, изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria.

На 24-тите годинишни награди на БТПП бяха отличени компании с постижения в бизнеса, търговски прердставител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист, както и посланика на Република Корея Н. Пр. Шин Бунам.