Надупчиха с кирки скъп гръцки "Мерцедес" в Несебър!

Луксозният автомобил е бил оставен на паркинг в Стария град

13.08.2018 | 17:21 Редактор: Лазарина Колчагова
Надупчиха с кирки скъп гръцки

Скъп автомобил бе надупчен с кирки в Стария Несебър, съобщава Dnes.bg. Мерцедесът е собственост на грък, който живее постоянно в България заедно със своята съпруга. Семейството живее в Пловдив, но отива на лятна почивка в Несебър. 

Луксозният автомобил е бил оставен на паркинг в Стария град. Пробито е предното панорамно стъкло. Сигналът до Районното управление е подаден на 10 август, уточнили ог ОДМВР Бургас.

Причините за инцидента все още се изясняват. Разследващите смятат, че става въпрос за спор за паркомясто. Проверяват се и бизнесът и личните контакти на гръка, чиято кола е "атакувана" с кирки. 

Това не е първият такъв случай. Сплашването с кирки бе доста популярно преди години, наред с палежите на автомобили.

Първият, станал жертва на подобен набез е вече покойният покровител на жилищната мафия Здравко Донев-Капона. Тогава "Ауди"-то на мъжа бе надупчено със седем кирки на централна улица в Бургас. 

Няколко години по-късно полицията арестува няколко криминално проявени лица, разследвани за наказателните акции с кирки. След тяхното задържане през последните няколко години престъпления от този тип не се случват.