Три поколения лъжи, скандали и изневери в драмата „Сага за Форсайтови“ - от 18 декември по Bulgaria ON AIR

Британският сериал е екранизация по класическите романи на нобелиста Джон Галсуорди

11.12.2017 | 11:49 Редактор: Лиляна Анева
Три поколения лъжи, скандали и изневери в драмата „Сага за Форсайтови“ - от 18 декември по Bulgaria ON AIR

Историята на три поколения от фамилията Форсайт и техния интригуващ живот гледайте в британския сериал „Сага за Форсайтови“ - по Bulgaria ON AIR от 18 декември, всеки делник, в 20 часа. Романтичната драма е екранизация по класическите романи на наградения с Нобелова награда британски автор Джон Галсуорди.

„Сага за Форсайтови“ ще отведе зрителите на Bulgaria ON AIR в семеен свят на разкош, разклатен от ревност, отчуждение, изневяра, изнасилване и развод. Действието се развива във време на културни и социални промени в Обединеното кралство, смесени с политически хаос в периода от 1870 до 1920 година. Вълнуващата драма залага на режисьорско майсторство от висок клас, красиви местоположения и убедителна актьорска игра. 

В главните роли влизат звездите Деймиън Луис (Соумс Форсайт) станал известен в сериалите „Братя по оръжие“, „Милиарди“ и „Вълци“, и Рупърт Грейвс (Джолиън Форсайт), участвал в „Шерлок“ и „Бялата кралица“. Соумс Форсайт е богат и успешен адвокат в семейната кантора, а единствената му слабост се дължи на любовта му към красивата Айрийн – изиграна от Джина МакКий, известна с ролята си в „Изумрудения град“. Неговият братовчед Джолиън е и негова противоположност – свободомислещ артист, който изоставя жена си, за да заживее с детегледачката. В рамките на тридесет години техните заплетени животи вървят ръка за ръка, като донасят щастие на едни и разочарование на други.

Станете част от семейната драма „Сага за Форсайтови“ от 18 декември, всеки делник, в 20 часа по Bulgaria ON AIR.

 „Сага за Форсайтови“ (The Forsyte Saga)

Романтична драма, Англия, 2001-2003;

Режисьори: Кристофър Менаул, Дейвид Мур, Анди Уилсън;

В ролите: Деймиън Луис, Рупърт Грейвс, Джина МакКий, Бен Майлс, Аманда Руут и др.