Жажда за отмъщение разкъсва Игор във втори сезон на "Роден със сребърна лъжичка"

Новата развръзка в хитовата криминална поредица - от 1 ноември по Bulgaria ON AIR
Публикувана:

Мистерията около семейната драма на криминалния полицай Игор Соколовски  продължава и във втори сезон на премиерния за България "Роден със сребърна лъжичка" (Мажор). Новата развръзка в хитовата руска криминална поредица на Netflix продължава по Bulgaria ON AIR от 1 ноември, всеки делник, в 19,50 часа.

След като в предишния сезон Игор бе задържан – той е неочаквано освободен от съда и се връща на работа в полицейското управление. Семейната трагедия и завещаното му наследство засилват жаждата му за отмъщение. Докато разкрива нови случаи на брутални убийства, Игор започва и напрегната финансова битка със своя съперник Игнатиев.

Същевременно, случайно запознанство задава нов тон в любовния живот на младия пленителен полицай. Този аспект от живота на Игор обаче също е осуетен от поредния му сблъсък на интереси с Игнатиев.

Във втори сезон Соколовски е разкъсван между отдадеността си към работата, борбата срещу несправедливостта, сигурността на близките му, заплетения му любовен живот и финансовата интрига с Игнатиев. Нищо не може да надделее над копнежа му за лично отмъщение. Проблемите обаче не свършват дотук... Съдбата отново предава Игор, като го среща неочаквано с отдавна забравен, но крайно опасен съперник...

Проследете втори сезон на "Роден със сребърна лъжичка" от 1 ноември, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.

"Роден със сребъна лъжичка" (Мажор)

Драма, криминален, Русия, 2014

Режисьор: Константин Статски

В ролите: Александър Диаченко, Павел Прилучни, Карина Разумовска, Денис Шведов и др.

Коментари ( 0 )