Фамилно - архив

Всяка събота и неделя от 10,30 до 12,30

 

Водещ: Деляна Маринова - Джуджи

Звездата на фигурното пързаляне - Александра Фейгин

И още: "Форум бременност и детско здраве" и кулинарна магия в Япония
Публикувана: От:

Прословутата японска храна винаги е прясна, дори там никой не гледа датата на производство, а направо конкретният час. Японците консумират почти 10% от световния добив на риба, въпреки че те представляват около 2% от населението на Земята, като по този начин си набавят необходимата дневна доза Омега-3 мастни киселини, гарантиращи здраве и дълъг живот. Няма и ден в годината, в който японците да не изпият чаша от любимия си зелен чай. Затова няма дебел японец и те живеят средно 87 години. Да видим каква супер храна ще ядем сега.   

Имаме нова звезда в българското фигурно пързаляне. Тя е на 16 години и се казва Александра Фейгин. Младата надежда е състезателка в клуба на друкратните световни шампиони при танцовите двойки Албена Денкова и Максим Стависки и тренира при Ина и Андрей Лутай.

Тази година на 20 и 21 април, в НДК, ще се проведе десето издание на „Форум бременност и детско здраве“. Събитието се организира от водещия здравен сайт Puls.bg и е най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето.
По повод юбилейното издание на форума, стартира кампания „Да отгледаш дете …“. В нея 10 известни българи застанаха пред камерата на „Фамилно“, за да отговорят на няколко любопитни въпроса, свързани с родителството.
С каква българска песен определиха ролите си на родители Богдана и Симеон от Стартер по БГ Радио, ще видим сега. 

Коментари ( 0 )