Избити зъби, комоцио... Момче преби жестоко 51-годишен в София

Нападателят е на свобода, семейството на пострадалия търси свидетели на побоя

15.10.2017 | 15:27 Редактор: Тодор Петров
Избити зъби, комоцио... Момче преби жестоко 51-годишен в София

Поредна агресия посред бял ден. 51-годишен мъж е бил жестоко пребит от момче на 20 години в столичния квартал "Горубляне". Причината е отправена забележка да не паркира автомобила си на входа на подземен паркинг в жилищна сграда. 

Инцидентът се случва вечерта на 25 септември, но за случая се разбира едва преди няколко дни от съпругата на пострадалия мъж, която моли за помощ във Facebook. 

Според нейния разказ биячът е младо момче. Той е бил задържан още на същия ден от полицията, но само за 24 часа, след което е бил освободен. Семейството моли за помощ хора, които са станали свидетели на жестокия побой.

Според съдебна медицина момчето е използвало бухалка и с нея е налагало 51-годишния Георги. Bulgaria ON AIR успя да разговаря с пострадалия, който сподели своята версия за случилото се. По думите на Георги липсата на свидетели е това, което към момента освобождава бияча от отговорност.

"Избити зъби, мозъчно сътресение, паметта ми беше изгубена за дълго време. След дни започнах да възприемам какво се е случило", каза той.

Семейството подозира, че случаят ще бъде потулен и момчето няма да понесе отговорност заради свои близки и роднини в полицията.